[33] Police Station

4.4K 277 25
                                    

Niall Horan

"O sa fie bine, iubito." i-am promis lui Avery, frecand-o usor pe spate.Ea a aprobat si a respirat adanc, dar stiam ca nu-mi asculta cuvintele.

"As vrea sa pot derula mai repede asta." a spus.

"Stiu, stiu." mi-am muscat buza."Se va termina , ok?Voi fi acolo tot timpul."

Stateam in spatele unei masini inchiriate, fiind condusi la sectia de politie de Sam.Dupa toti acesti ani,asta era timpul cand Avery putea face dreptate si eram mandru de ea.

"Cam in 5 minute vom fi acolo." a spus Sam, uitandu-se in ochii meii in oglinda retrovizoare.I-am dat un zambet, apoi m-am intors spre iubita mea care tremura.

"Daca o sa creada ca mint?" se ingrijora.

"Nu o sa creada asta." i-am promis."Gandeste rational, te vor crede pe tine, nu pe el."

"Daca vrea custodia?"

"Nu i-o vor da niciodata.Haide, Ave, probabil sunt deja familiarizati cu Kate Winters si deja stiu si numele lui.Se ocupa cu droguri, abuzeaza oameni inocenti, in niciun caz nu o vor lasa pe Aimee cu el." am asigurat-o.

"Dar daca vor vrea o dovada?" m-a intrebat, inclestandu-si pumnii.

"Ai cicatricea, sunt sigur ca e destul."Ultima replica mi-a lasat un gust amar, recunosc.

"Si daca nu vreau sa le-o arat?" puteam spune ca, creierul ei se gandea la ce se putea intampla mai rau, pentru ca nu prea gandea rational.O intelegeam, nici nu vreau sa ma pun in pielea ei.

"Daca vor sa o interogheze pe Aimee?" s-a panicat Avery.Am suspinat si m-am intors spre ea, tinandu-i fata, pentru a se uita in ochii mei.

"Nimic rau nu se va intampla.Iti promit asta, ok?" am spus, incercand sa nu ma uit la buzele ei tentante, pentru ca Sam era in fata.Si-a inchis ochii si a aprobat, respirand adanc.Nu aveam de gand sa admit de fata cu ea, dar eram si eu al nabii de speriat in legatura cu ce urma sa se intample.

"Imi pare rau." si-a cerut scuze, rosind putin."Doar ca, mi-am imaginat ziua asta de multi ani si acum chiar se intampla...e infricosator.Bine, dar infricosator."

"Cateodata, putina frica nu e un lucru rau." i-am reamintit.

"Si cand se va termina, voi fii fericita ca am facut asta.Trebuie doar sa trec peste si voi fi bine." Avery a suspinat din nou, calmandu-se usor.

"Exact."am spus"Si tu, Aimee eu-toata lumea, chiar toata lumea nu va trebui sa-si mai faca griji.Vom fii in siguranta de Kate si Jake."Uram atat de tare sa le pronunt numele.

"Suntem aici."ne-a anuntat Sam, parcand langa departamentul serifului.M-am uitat catre Avery sa vad cum incepea sa se albeasca,inclestandu-si pumnii repetat.I-am luat mana si i-am sarutat-o.

"Hei, Avery?" a spus Sam.

"D-da?" a intrebat.

"Avem incredere in tine.Cu totii."

Trebuia sa recunosc, sectia de politie era intimidanta.Politistii cu arme in curele, treceau prin camera de asteptare, si ma simteam vinovat doar uitandu-ma la ei, chiar daca nu facusem nimic.

Sam a vorbit cu o femeie de la biroul din fata, in timp ce eu si Avery eram impreuna in camera de asteptare.Era o masa cu reviste, si am vazut una care avea o poza cu mine, dar nici nu m-am uitat sa vad ce mai spuneau.

"Sper ca persoana cu care vom vorbi va fi draguta." a spus Avery, muscandu-si buza de jos nervoasa.

"Sunt sigur ca va fi." am spus."La urma urmelor, sunt Niall Horan." am glumit, incercand sa o fac sa zambeasca.A fost cu succes, primind chiar si un chicotit.Chiar voiam sa stiu ce vorbea Sam cu doamna de la birou, asa ca m-am intins putin, dar fara rezultat.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now