[38] Together Again

3.8K 254 26
                                    

Niall Horan

"Niall" a spus Harry hotarat."Au trecut 3 zile."

Am mormait, intorcandu-ma sub paturi.Eram mai mult decat satul sa stau in camera asta, pentru ca asta era camera unde iubita mea m-a inselat, dar nu voiam sa ies si sa dau ochii cu ceilalti.

"Doar asculta-ne.Daca nu vrei sa o auzi pe Avery, poate ma lasi sa-ti spun eu ce s-a intamplat?" a intrebat, cu speranta.

"Cum ai stii, daca nu ai fost cel care a vazut?Am vazut, Harry, cu ochii mei."

"Ce-ai vazut mai exact, atunci?"M-a contrazis Harry, incrucisandu-si bratele la piept.

"L-am vazut pe Marcus sarutand-o, iar ea statea acolo, in bratele lui si-l lasa.Daca nu ma insela, nu ar fi facut aia niciodata.Inceteaza sa spui ca am inteles gresit." am marait, tragand patura peste cap.

"Ce ar fi daca as stii ce s-a intamplat, iar Avery nu te-a inselat niciodata.A fost doar o mare neintelegere, si trebuie sa rezolv asta." Harry era foarte hotarat si stiam foarte clar ca nu avea de gand sa dea inapoi.

Am oftat, dandu-mi ochii peste cap si m-am ridicat din pat.

"Bine, atunci.Dar de ce vrei sa rezolvi asta atat de tare?" am intrebat.Harry a oftat si si-a trecut mana prin par,si mi-am dat seama ca ceva se intamplase.Chiar daca incercam sa-mi spun ca nu-mi pasa, imi pasa, chiar imi pasa.

"E Avery." a recunoscut."Nu a mancat nimic."

Umerii mi-au cazut.De ce doamne iarta-ma ar face una ca asta?

"Nu inteleg." m-am incruntat.

"Se simte rau, sta doar in pat, singurul lucru pe care il face este sa aibe grija de Aimee apoi se urca in pat si plange." Harry era foarte suparat pentru ea."Stiu sigur ca nu te-a inselat.De fapt, prima noapte a venit la mine si mi-a spus plangand.Nu e o mincinoasa, si stii bine."

Voiam sa protestez si sa-i spun ca tot ce spusese era de rahat,dar in adancul meu stiam ca Harry spunea adevarul.Nu numai Avery era o persoana sincera, dar si Harry era.Stiam ca puteam sa-l cred.

"Ok."am cazut deacord."Spune-mi."

Harry a aprobat si a mers catre marginea patului, asezandu-se jos.

"In noaptea cand totul s-a intamplat, am gasit-o pe Avery plangand.Statea pe hol, si am intrebat-o ce s-a intamplat, si mi-a spus asta.

"Avery s-a dus inauntru sa te caute cand noi eram afara.Nu era nimeni, iar ea a mers in dormitor, apoi a vazut ca era dezordine si a inceput sa faca curatenie.Mi-a spus ca a auzit pe cineva intrand, dar nu s-a intors sa vada cine e, pentru a crezut ca esti tu.Era Marcus, iar el a tinut-o si a sarutat-o fara sa stie ca era el."

"Am intrebat-o mai tarziu, si mi-a spus ca se simte rau.Dar, cand a vrut sa-ti spuna, tu deja te-ai izolat.Si nu e tot, Marcus i-a spus lui Aimee ca oamenii rai vin dupa ea si e foarte speriata.Avery a incercat sa-l concedieze, dar e sub contract."Harry a oftat.

Imediat am crezut.Stiam ca Harry nu m-ar minti, sau sa inventeze toate astea.Cred ca zilelea astea am fost prins in cat de nervos eram si tradat, incat am pierdut toata logica.

"Unde sunt acum?" am intrebat, ingrijorat.

"Avery e in pat si Aimee e cu Oliver." a spus Harry."Ma crezi acum?"

Am aprobat."Da.Dar crezi ca e prea tarziu?"

"Bineinteles ca nu, frate.Are nevoie de tine.Incearca sa o convingi sa manance ceva, arata rau de tot." a oftat, parasind camera.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now