[63]The Forest

2.7K 233 38
                                    

Avery Holmes

        "Bine." a respirat Jake, stand in spatele meu, tinand arma de fruntea mea."Acum sa vedem daca prietenii tai vin sa te salveze, eh?"

Am ales sa-l ignor.Corpul sau transpirat asa aproape de mine, ma facea sa vomit.Respiram pe gura, in los sa respir pe nas pentru ca stiam c-o sa vomit, o sa ma impuste.Instructiunile sale erau "Tipa dupa prietenii tai si nu misca" si nu voiam sa-mi fortez norocul.

Kate eram in fata noastra cu un ranjet pe fata si niste arme in mana.Era pregatita de parca era un vanator dupa caprioare.Ma desgusta, si nu puteam face nimic.

"Tipa din nou." a spus Jake

"Cred ca mi-am pierdut vocea." am mintit, incercand sa sun asa.

"Serios?Ce mai zici acum?" a intrebat, presand arma de capul meu.Metalul rece era intimidant si terifiant, dar daca incercam sa-i iau arma, Kate ma putea impusca.Incercam sa gasesc diferite posibilitati sa scap, insa degeaba.

Am lasat sa-mi scape un tipat puternic, de groaza, sperand ca ceilalti se ascund bine in padure.Eram dispusa sa ma sacrific ca prietenii, iubitul si fiica mea sa fie in siguranta.

Ma intrebam ce gandea Aimee acum.

Ma rugam sa nu fie prea speriata.Speram ca Niall sa aiba grija de ea si s-o tina in siguranta, pentru ca siguranta ei era mult mai importanta.Suna cam egoist, dar toate mamele gandeau asa.Odata ce apuci sa-ti tii copilul in brate, ai face orice pentru el, inclusiv sa-ti dai viata.

"Ce  mai vrei?" am intrebat."Ma ai pe mine!"

"Taci?" a marait Jake."Kate, cat a trecut?De ce nu sunt aici?"

"Nu ma intreba pe mine." a spus."Adu-ti aminte, eu iau baiatul .Nu-mi pasa ce se intampla cu ea, dar eu il voi ucide pe el."Inima mi-a cazut si ma zbateam in stransoarea sa.Pentru un betiv, era puernic.Mai puternic ca mine.

"Cat pentru restul, cui ii pasa." a continuat Kate."Ne stau doar in drum, daca trebuie sa-i eliminam, nu-mi pasa." Felul in care vorbea despre oamenii carora le pasau de mine, ma facea sa urlu.Fata imi era rosie de furie, stiind ca nu puteam face nimic sa-i salvez.

"Oh, da dar despre aia mica?" a intrebat Kate.Inima cred ca mi s-a rupt, sau mi s-a oprit din batut, iar maxilarul era la pamant.

"Nu." am tresarit.Mi-am promis ca n-aveam de gand sa arat vreun gram, de slabiciune in fata lor, insa acum eram pe cale sa plang.

"Las-o pe ea." a spus Jake.Puteam sa aud slabiciunea din vocea sa, si m-a lovit- ii pasa.Era o parte mica din el care inca tinea la fiica noastra.

"Iti pasa." am intervenit.

"Nu vorbeam cu tine." a spus.

"Dar iti pasa." am spus din nou."Te rog Jake, gandeste-te-"

"Am spus, ca nu vorbeam cu tine!" a tipat Jake, cuvintele sale facand ecou prin padure."Kate, impusca in aer, sunt sigur ca vor veni."

Mi-am muscat buza, privind-o pe Kate cum indreapta arma spre cer si trage o data.Odata ce glontul a parasit arma, a reincarcat-o.Stateam acolo, neajutorata, dar nu puteam face nimic decat sa astept.

"Jur ca daca vei incerca ceva, ma voi asigura ca-i ucid pe toti.Nu te gandi sa incerci ceva." m-a avertizat.Nu stiam daca era real sau daca o spunea la nervi, dar din nou, nu voiam sa-mi imping norocul.

Am stat acolo cateva momente.Tot timpul asta ma tot rugam ca nimeni sa nu vina, insa nu stiu de ce, simteam ca ceva se va intampla.Speram ca Sam si politistii sa ajunga la timp, si sa-i ucida pe nenorocitiii astia.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now