[25] Late Night Bus Talks

7.7K 284 30
                                    

Avery Holmes

"Nu mai scapi acum, Avery!" a tipat Jake, stand la capatul aleei, ranjind catre mine.Eram lipita de perete, nu aveam unde sa plec.Avea o arma in buzunar ce ma terifia.

"Te rog nu fa asta." l-am implorat, in timp ce se apropia catre mine, mergand incet pentru un efect dramatic.Am tipat tare, sperand ca cineva sa ma auda, dar nimeni nu a venit."Niall!"

"Nu este aici acum." Jake a ranjit.Sangele mi-a amortit in vene si am inceput sa ma panichez-ce facuse Jake cu Niall?"Ori vii cu mine acasa, ori mori.Alegerea ta."

"Eu.."Inainte ca macar sa pot raspunde, Jake si-a pus mainile in jurul armei din buzunarul sau si a tras.M-a lovit direct in piept si am tipat tare, cazand la pamant.Nu mai vedeam sangele, eram intinsa, acolo, pe cimentul rece.

"Nu trebuia sa ma parasesti niciodata." a spus Jake, departandu-se de mine.

M-am ridicat din patul moale, cu transpiratie pe frunte, gafaind.Uitandu-ma in camera necunoscuta, am realizat ca oriunde ma aflam, eram in miscare.Mi-a luat cateva secunde sa-mi amintesc ca eram intr-un autobuz de turneu.

"Iubito?" Vocea blanda a lui Niall mi-a soptit si m-am uitat la el cum statea langa mine, privindu-ma ingrijorat.Mi-am scuturat capul, stergandu-mi transpiratia."Ce s-a intamplat?"

"Un vis foarte urat." am recunoscut, lasandu-ma in bratele sale.Am cazut amandoi in pat, in timp ce imi mangaia parul usor.Ma simteam ca un copil."A fost groaznic...era Jake, si m-a impuscat, si...."

"Asta nu o sa se intample." a spus Niall ferm.

"Stiu." am oftat."Doar m-am speriat, atata tot."

"Pai, o sa fie in spatele gratiilor, iar noi o sa locuim unde langa plaja, foarte curand.Iti promit si asta." Mi-a sarutat fruntea, iar eu mi-am sters ochii.

"Cum ramane cu Motel 6? Imi lipseste." m-am plans.

"Si mie.Ce zici de asta: o sa ne deschidem propriul motel.O sa facem micul dejun, si ar putea sa fie undeva pe plaja.Asa, fugarii, cum eram noi odata, sa aiba unde sa stea.Cine stie?Poate se indragostesc." a ranjit.

"Imi suna cunoscut." am chicotit, simtind bratul lui Niall in jurul meu."Cat e ceasul?"

"Patru dimineata, sau 3." Niall a ras."Sunt treaz acum.Si cred ca Darcy si Harry sunt inca treji, stand si vorbind pe canapea.Erau treji acum ceva vreme."

"Ai verificat-o pe Aimee?"

"De trei ori." a recunoscut."E bine, inca respira."

"Pai, foarte bine atunci." am zambit, ridicandu-ma usor din pat, in timp ce lovisem ceva.Am deschis jaluzele si am aruncat o privire in intuneric, intrebandu-ma pe unde eram.Eram in state sau in New York?

Niall a tras perdeaua de la camera noastra cu un mormait.Muschii mei erau prea obositi sa se miste, dar m-am fortat sa merg si l-am urmat secunde mai tarziu.Era ciudat sa mergi prin autobuz, jumatate adormit, asa ca m-am grabit catre living.

Darcy si Harry stateau practic unul peste altul pe una din canapele, razand si vorbind.Cand ne-au vazut ne-au facut semn fericiti, si m-am asezat langa Niall pe alta canapea.El a luat o patura de pe canapea si a pus-o peste noi, sarutandu-mi obrazul.

"Nu puteti dormi, huh?" Darcy a zambit.

"Sunt treaz de o vreme, ea a  avut doar un vis urat." a spus Niall.I-as fi spus ceva inainte sa stiu ca avea sa spuna cuiva despre asta, dar acum mi-am tinut gura inchisa.

"O sa stam o vreme treji." a spus Harry mandru."Pana acum am baut vreo 3 Cola"

"Cinci." Darcy a ranjint, plesnindu-l usor peste coapsa."Cred ca am castigat."A spus Harry apoi a tras-o in bratele sale.M-am uitat la masa mica din fata lor si desigur, erau multe doze goale.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now