[4] 5 Star Restaurant

7.1K 419 23
                                    

        Avery Holmes

        Mi s-a spus de mica ca mintitul era gresit si in zadar.Si stiam asta, dar in momentul ala nu m-am putut abtine.In fata mea unul dintre cei mai faimosi oamenii din lume,desi nu stiam de ce este aici, l-am mintit in fata.

Dar inainte sa credeti ca sunt o nenorocita, trebuie sa priviti din perspectiva mea.Aici era incredibilul baiat de 20 de ani cu un succes remarcabil, faima, avere si infatisare.Si eu : o rusine pentru parintii ei si o cauza pierduta, pentru ca a ramasa insarcinata la 17 ani.In niciun caz nu as fi admis ca eram o mama adolescenta.Nu am putut.

            In urmatoarele 3 ore, am stat toti trei in fata televizorului urmarind The Simpsons.Si nu m-am putut abtine sa ma intreb ce era acum in mintea lui Niall-petrecea timp cu noi pentru ca eram un caz de caritate, sau chair se distra?

            Nu stiam sigur care dintre variante este, si nu stiam de  voiam sa stiu asta.

            “De ce galben?”l-a intrebat Aimee pe Niall, stand in poala sa.A ras si a raspuns.

            “Nu stiu, tu de ce nu esti galbena?” i-a raspuns.Aimee i-a dat o incruntatura,incapabila sa-i dea vreun raspuns.Ma gandeam ce adorabila era legatura ce s-a format asa de repede intre ei care ma surprindea sicer.Din cauza lui Jake, Aimee era rusinoasa cu barbatii si ii era frica de ei,dar era diferit cu Niall si nu puteam stii de ce .

            “E adorabila” a zambit Niall, lasand-o pe Aimee jos, pentru a lua prajituri.Doamne, cine stie cate a mancat.Am rosit si am aprobat.

            “Ei bine, …multumesc.Sunt surprinsa cat de repede s-a atasat de tine.”Am admis.

            “Am o atractie aparte pentru copii mici, cred.”a chicotit, uitandu-se la televizor.”Deci, unde sunt parintii tai, nu sunt ingrijorati pentru Aimee?”a ridicat o spranceana curios, si m-am blestemat pentru ca am intrat in rahatul asta.

         “Um…au iesit umpic.Dar au incredere in mine in privinta ei.”am mintit usurata, desi inima mea era de necontrolat.A aprobat intorcandu-si atentia spre ecran.Aimee a venit cu prajituri, iar Niall a luat una.A muscat din ea, apoi s-a inecat si a scuipat.

         “Au gust de gunoi.”a spus crispat, aruncand resturile la cos.Am chicotit.

         “Cred ca nu ai gustat sendvisurile inca.”Am spus, uitandu-ma la mancarea de pe masa.”E numai gunoi acolo, nu stiu de ce fi-“am facut o pauza si am continuat.”Nu stiu de ce surioarei mele ii plac.”

         Niall m-a aprobat si a ras, simtindu-ma usurata.

         Slava domnului, Avery.

         “ Asta ai sa mananci la cina?”a intrebat, radicand spranceana.Mi-am muscat buza si recunosc, nu ma gandisem la cina, sau ce sa ii dau lui Aimee sa manance.

         “Cred.Parintii mei sunt plecati in seara asta…ma voi gandi eu la ceva.”am mintit.S-a incruntat ganditor, apoi a ranjind la mine si la Aimee, care chicotea la televizor.Ma indoiam ca stia glumele,pentru ca majoritatea erau cam seci si abia le intelegeam eu.

         “Ce zici daca ma ocup eu de cina?”a spus fara nici o ezitare.”Macar atat sa fac pentru noii mei prieteni.”a chicotit.M-am inecat cu saliva si am suspinat.

         “Niall, nu trebuie sa faci asta.”am spus uitandu-ma la el.”Oricum, abia ne-am intalnit, poti fi vreun criminal in serie si sa otravesti mancarea.” Am adaugat cu un ranjet.Uimit , m-a impins usor prietenste, chiar unde aveam o vanateie mica de la Jake.Inca se vindeca.Am scancit accidental si am vazut ochii lui ridicandu-se.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant