[62] Unexpected

2.7K 216 27
                                    

        Niall Horan

 

        Am tinut mana lui Avery de parca viata mea depindea de asta, in timp ce Sam se asigura ca pielea lui Zayn era complet acoperita de hainele mele.Corpul se pare ca tot imi tremura si transpira, dar stiam ca nu eram singurul.Usor, i-am frecat mana lui Avery, dandu-i o privire linistitoare, incercand sa-i arat ca sunt curajos.

Nu eram.

"E gata.Zayn, comportate ca si cum te ascunzi.Il vor suspecta pe Niall."A spus Sam.Zayn doar a aprobat o data apoi, dintr-o miscare erau disparuti pe usa.

"Oh, la naiba." a murmurat Louis.

"Eu voi supraveghea." a spus Harry, dandui-o pe Aimee lui Louis inainte sa se duca la fereastra."Ok, se apropie de masina.Sicer, chiar ca arata ca Niall, Zayn face o treaba buna.Ok, urca in masina.Oare e ceva acolo.Stati, nu stiu-"

"Inima-mi cred ca-mi explodeaza la propiu."A spus Liam.

"Asa si a mea?" Aimee l-a intrebat pe Louis, cu ochi mari.

"E-n regula iubito, glumeste." a linistit-o Louis."Harry, ce se intampla?"

"Pleaca, dar Sam e foarte incet.Vrea ca orice-ii vede sa stie ca pleaca-acolo.Ai spus ca Jake are o masina rosie, nu-i asa?" a intrebat Harry, iar dupa cum a sfarsit fraza, insemna ca Jake ii urmarea.

"Da." a spus Avery.I-am strans mana usor si am pupat-o pe obraz.

"Ii urmaresc indeaproape acum, iar Sam a inceput sa mareasca viteza.Jake e-n spatele lor, nu va dura mult pana vor disparea." a spus Harry."Ok, gata.Hai sa asteptam vreo 10 secunde apoi mergem la masina.Ollie a psus ca ne asteapta acolo."

Am aprobat, punandu-mi geanta peste umar, asigurandu-ma ca Aimee va fi bine.Pana acum, ochii sai se uitau prin camera nervosi, iar eu ma rugam sa nu aiba vreun atac de panica.

Zece.

Asta era

Noua

Nu mai era cale de intoarcere.

Opt.

O sa scapam de oamenii astia.

Sapte.

Jake si Kate se duc la inchisoare

Sase.

Ne vom putea continua vietile dinainte de chestia asta din nou.

Cinci.

O puteam cere pe Avery si sa cumpar o casa grozava.

Patru.

Puteam sa ma intorc la ce iubeam-muzica, si sa fac turul lumii.

Trei.

Puteam sa-mi vad familia.

Doi.

Puteam sa o ajutam pe Aimee cu atacurile sale de panica.

Unu.

Probabil voi face pe mine in curand.

Urmatoarele secunde parca erau in slow motion.Ne-am dus toti gramada la usa, pe scara, sa ajungem la masina.Puteam sa vad cum Avery se uita in spate la Louis sa se asigure ca o avea pe Aimee si i-am strans usor mana.Cu coltul ochilor, l-am vazut pe Ollie in spatele nostru.

Am ajuns la camioneta, lasand-o pe Avery sa urce prima.Puteam sa aud usile cum se inchideau si am trantit usa, tinand-o pe Avery aproape de mine.A verificat daca Aimee era bine, inainte sa se uite in ochii mei cu o privire de suprindere.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now