[21] Fight

5.3K 327 27
                                    

Avery Holmes

"Ce dracu a fost asta?" a spus Niall, imediat ce doctorul a parasit apartamentul.M-a luat prin surprindere, cu siguranta.Frustrat, si-a trecut o mana prin par.

"Nu poate stii." am spus cu ochii larg deschisi.Nu eram sigura daca ar trebui sa-mi fie frica de Niall sau nu."Nimeni nu poate stii, nimeni nu poate stii.."

"Si asa Aimee poate sa continue sa sufere?" a intrebat Niall.

"O sa-i facem tratament si se va termina." stiam ca era absurd sa cred asa, stiam ce era SSPT si cat de serios era,dar voiam sa uit asta.Ma simteam asa groaznic fata de Aimee, care acum dormea foarte bine in pat-pentru acum.

"Sa spui, nu poate imbunatati situatia, Niall." i-am amintit."Sa ne interogheze politia...sa mergem la tribunal..." mi-am scuturat capul, inchizand ochii."Vreau ce-i mai bun pentru ea, dar nu stiu la ce se rezuma acum."

"Eu stiu." a spus Niall, intrerupandu-mi gandurile."Si nu stiu cat de mult mai pot tine in mine.Merita sa fie dupa gratii, Ave!" a spus pe un ton mai ridicat, si mi-am dat seama ca se enerva din ce in ce mai mult.M-am dat inapoi spre dulap, incepand sa ma ingrijorez.

"Nu." l-am oprit."Niall, nu.Nu poti." am bombanit."Nu poti spune oricui, ok?Darcy vine maine dimineata si o sa vorbesc cu ea, dar asta e secretul meu nu al tau.Daca spui..." m-am oprit, nevrand sa mai gandesc mai mult de atat.

"Tocmai asta e Avery.E si secretul meu.Sunt iubitul tau, sunt responsabil pentru Aimee." Auzind cuvantul 'iubit' din gura lui, ma facea sa zambesc, dar m-am abtinut."Si vreau sa va protejez pe amandoua." A oftat, scuturandu-si capul.

"O faci, chiar acum.Nu e ca si cum ne va mai rani vreodata." am mormait."Ma duc sa fac un dus." am ocolit canapeaua, cand am simtit o mana apucandu-ma, asa incat eram fata-n-fata cu Niall.

"Inceteaza sa te porti de parca nu e mare lucru, cand defapt e!" Tonul lui Niall a crescut , si acum ma simteam prinsa intre el si dulap.

"Nu am spus ca nu este?" am protestat, uitandu-ma la el , ca si cum as fi fost un copil.

Niall s-a uitat la mine pentru cateva momente, apoi si-a scos telefonul din buzunar.M-am incruntat, nesigura de ce voia sa faca, inca nepermitandu-mi sa ma misc.Mi-am incrucisat bratele la piept, in timp ce a format 3 numere si am rabufnit.

"Nu!" am tipat, cautand sa-i i-au telefonul, ascultand cum inima imi rabufnea in piept. Niall s-a departat de mine,arucandu-mi o privire cam neprietenoasa, auzind astfel click-ul ce indica ca persoana a raspuns.Am inceput sa plang,asta nu voiam sa se intample deloc.

"Da, as vrea sa raportez un-" nu a ajuns prea departe, inainte sa-i i-au telefonul din maini.A fost bine, partea in care el nu-l mai tinea, dar acum cazuse pe podea, auzindu-se o bufnitura.L-am luat intorcandu-l sa vad cum e, si era spart tot ecranul.

"Eu..." Gura mea era asa uscata, si ma simteam ametita.Niall arata mai mult decat enervat acum, si daca era sa ma raneasca, avea un mare avantaj, pentru ca eram pe podea.Tremurand, m-am intors spre el.

"Niall nu am vrut..." m-am oprit din vorbit, vrand sa ma evaporez in aer."Ti-l dau pe-al meu..."

"Nu-l vreau pe-al tau!" a urlat, si dupa asta a inceput sa mi se faca frica.Nu m-am putut gandi la altceva inafara de Jake si la faptul ca ceea ce va urma, va fi dureros.Nici macar nu puteam sa gandesc de fapt ca Niall voia sa ma protejeze, ceea ce era cauza a toata situatia de fata.

"O sa incerc sa-ti cumpar altul.Am niste bani..."Lacrimile curgeau pe obrajii mei."Te rog" Ma simteam asa rau, amintiri cu Jake zburandu-mi prin cap, amintiri oribile.

"Nu stiu ce sa mai fac in legatura cu asta deloc!" Pumnul lui Niall s-a incordat, in timp ce vorbea.

"Nu ma lovi." am protestat."Te rog nu, Niall nu ma lovi." Eram saturata de plans, lacrimile curgandu-mi siroaie pe fata.Am vazut cum Niall s-a schimbat de la complet enervat la complet socat.Ochii i s-au marit, indepartandu-se de mine, acum fiind el cel de parca ii era frica.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now