[39] Date

4.7K 264 19
                                    

Avery Holmes

Cateva zile mai tarziu, m-am trezit in bratele lui Niall.Trebuia sa recunosc, era ceva ce-mi lipsise, in zilele in care fusesem separati.Mirosea a parfum si a detergent de rufe asa ca mi-am ingropat fata in pieptul sau.

"Esti treaza?" a chicotit.Ochii mi s-au deschis instantaneu-parca dormea?

"Uh, da" am spus, rosind putin."Cat e ceasul?"

"9 si ceva." mi-a sarutat obrazul zgomotos si am chicotit, lovindu-l usor.

"Ar trebui sa o trezesc pe Aimee." am spus, frecandu-mi ochii, incepand sa ma ridic.Bratele sale erau puternice, si m-a tras inapoi la pieptul sau.

"Am avut deja grija de asta, a luat micul dejun acum se joaca cu Oliver si Louis.Stai cu mine acum, putin?" practic m-a implorat.Stia exact ce facea-pentru ca eu roseam si-l faceam sa rada.

"Nu primesc un sarut de 'buna dimineata'?" m-a tachinat.Am marait si m-am ridicat, incercand sa-mi aranjez parul, stiind ca ma privea.Nu sunt sigura ce gasea atractiv la mine asa dimineata-parul meu arata mai ceva decat nasol si aveam pantaloni de trening cu un maieu.

"Odata ce ma spal pe dinti." am spus, sarind din pat, ridicandu-se si el.

"E-n regula, amandoi avem respiratie de dimineata!" s-a plans.

"Ew, Niall." am spus, si m-am indreptat catre baie, unde am luat periuta si am inceput sa-mi perii dintii.Si el mi s-a alaturat, luandu-si periuta care era langa a lui Aimee, una micuta cu Barbie.

"Deci." am spus, dupa ce am terminat."Ce este in agenda pentru azi?"

Niall a scuipat si s-a sters, punand periuta pe chiuveta.

"Pai," a inceput."Poate putem merge la o intalnire."a sugerat.Am pufnit, trecand de el, luand un prosop sa-mi sterg fata.Mereu ma deranja la cat de stralucitoare era fata mea dimineata.

"Asta nu va merge niciodata." am spus.."Abia ne este permis pe hol."

"E deja rezolvat, iubito.Am vorbit cu Sam si a spus ca a aranjat restaurantul de jos pentru noi, ca sa nu fim vazuti.E aur." a ranjit, evident mandru de el.

Am zambit la ideea sa."Cat de dragut va fi, sa iesim putin?

"In regula." am spus."Dar cum ramane cu Aimee?"

"Asta e o intrebare?Unul din baieti, sau Darcy sau Oliver o pot supraveghea." a spus.Am zambit si am aprobat, fericita ca lucrurile mergeau intre noi si ieseam impreuna.

"Cred ca incerci sa-mi distragi atentia de la sarut."m-a tachinat.Am chicotit si am facut cativa pasi spre el pana cand mi-am zdrobit buzele de ale sale.El a chicotit in sarut, si s-a tras putin pentru a-si odihni barbia pe fruntea mea.

"Saruti foarte bine, Ave." a soptit.

"Incerc." am spus sarcastic."Acum, unde mergem?"

"Pentru pranz?Oriunde vrea doamna mea." a rosit."Dar acum putem iesi putin cu restul?Vreau sa-l intreb pe Louis ce-am pierdut din Derby."

Mi-am invartit ochii la el si am ras, mergand spre living unde toata lumea era,in afara de Marcus.Ca veni vorba del, nu prea iesise din camera sa.Ma surpindea, dar sincer eram fericita.

"Uite cine s-a trezit." ne-a tachinat Harry, ciupindu-l pe Niall.

"Vreti clatite?" a strigat Darcy din bucatarie.

"Nah, suntem bine.O sa iesim in curand sa mancam, chiar." Niall a ranjit spre mine.

"Mami!" a tipat Aimee."Am facut pipi la olita!"a fugit spre mine.Am ridicat-o in brate si i-am pipait funduletul.Era uscat, slava Domnului, pentru ca purta chilotei.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now