[58] Watching

3.9K 231 39
                                    

Niall Horan

        M-am grabit in mica camera de hotel, aprinzadn lumina si inchizand usa dupa mine, desfacand hartia.Amintiri veneau franturi din acea seara si aveam senzatia ca biletul asta nu era ceva de gluma.

Trebuia sa fac pipi oricum, asa ca am luat hartia cu mine in baie.Dupa ce mi-am facut treburile, m-am uitat la hartie.Cuvinte erau pe toata pagina si la inceput scria Draga Niall , ca o scrisoare.

Decizand ca va trebui sa o citesc mai devreme sau mai tarziu, am inceput sa ma uit pe ea.

Draga Niall

        Cred ca ar trebui sa incep prin ati spune cine sunt.Numele meu este Natalie si am 17 ani.Scumpa si prostuta, evident, matusa mea Shirley, lucreaza la Motel6 la care stai.Inca nu stii cine sunt?Amuzant, cred ca iti vei aminti de mine.Pentru ca, ne-am facut de cap in seara aia la club.


Am incremenit, amintirile revenindu-mi in minte.Fata care a scris scrisoarea e fata cu care am inselat-o pe Avery, aceeasi care m-a drogat.Dar de ce mi-ar scrie ?

        Probabil esti foarte confuz acum,dar cred ca sunt in regula cu asta.Este mai bine pentru tine sa-ti spun cat mai putine lucruri, sa te tin in suspans.O sa fiu pe scurt-am legaturi cu Jake Yoder.Il stii pe Jake, nu?Cel care vine dupa iubita ta cu un criminal in serie.Eu am fost cea care i-a spus ca te-ai intors la Motel 6.

Ma simteam abosult dezgustat.Oricine era fata asta, stia ca stau la Motel 6 si mai presus de toate il mai stia si pe Jake.Fata asta a pacalit-o pe Shirley sa-i dea locatia, inseamna ca Shirley nu mai e de incredere.

        Te simti speriat?E si mai si.M-am decis sa ma alatur lui Jake , pentru ca e un vechi prieten de-al meu, si stiam ca puteam sa-l ajut.Vorbeste mult despre Avery.Din ce spune, pare o mama adolescenta terminata, probabil stii deja asta.Jake a spus ca are nevoie sa te agseasca si stia ca matusa mea Shirley lucra aici, pot foarte usor sa am acces la camerele de securitate si sa vad cand te intorci.

Ar trebui sa realizezi pana acum ca Jake are legaturile lui.Jake nu pierede si n-o sa piarda, asa ca daca as fi tu, m-as gandi de doua ori ianinte sa actionez.Are ochii pe tine de mult timp.

Iti voi explica.Vezi tu, cand mica domnsioara stresata Avery, a decis sa fuga, Jake, i-a urmarit telefonul.O urmarea oriunde si stia cand va pleca la Motel 6.De ce nu s-a dus dupa ea si el?Voia sa astepte.Voia sa guste viata fara el si sa-i taie sperantele ca va mai suferi.Trebuie sa recunsoc, e o idee diaboleasca, sunt prieteneul lui deci sunt de partea sa.

M-am incruntat la bilet, mainile tremurandu-mi nebuneste.Nu puteam sa cred ca in tot acest timp, totul are o legatura.Chair daca nu intelegeam totul si biletul asta era incredibil de confuz, stiam ca evenimentele astea au fost planuite.

        Jake stia cand politia au luat la cunsotinta despre Kate si trebuia sa actioneze repede.Stia ca erai amandoi la Motel 6 asa ca si-a lasat apartamentul pentru alte piste.Odata ce au gasit apartamentul, n-au gasit nici vreo dovada ca Jake descopeise locatia lui Avery.In timpul asta deja erati pe drum spre Motel 6.Probabil ati plecat la Motel 6 cu cateva ore , Jake aparand putin prea tarziu.

Totul in jurul meu se invartea.Eram nervos , nervos ca tot itmpul asta familia si priteneii me au fost in pericol.Ingrijorat ca am fost in pericol si inca mai suntem, probabil.Era trist sa ne gandim ca totul era bine, cand de fapt eram sapati pe la spate.

        Te vad.Sunt camere peste tot si eu iti urmaresc fiecare miscare.Telul lui Jake este sa-i faca viata mizerabila lui Avery, in speranta ca se va intoarce,pentru ca sa o faca din nou prizoniera, n-o sa mai mearga.Ultima data apropae ca a esuat.Tu, Niall Horan ai puterea sa sfarsesti totul, chiar acum.Preda-te lui Kate, intalnindu-ne la LakePoint View pe 7 iulie si Jake o va lasa pe Avery.Vrei cei mai bun pentru ele , nu ?

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now