[49] Hospital

4.2K 242 28
                                    

Niall Horan

"Mi-a spus ca se simte mai bine." am spus asistentei."Va rog, va fi bine daca va pleca azi.Va rog, doamna."am incercat sa fiu cat de politicos am putut cu femeia asta, dar tot ce voiam era ca Avery sa poata pleca o data de aici.

"Imi pare rau, domnule."a spus asistenta."Trebuie s-o mai tinem.Cel putin, inca o zi."

"Dar de ce?"am protestat."E bine.E bine, nu?Nu e nimic in neregula cu ea?" deodata am inceput sa ma panichez.Daca in tot acest timp incercau sa vada daca ceva nu e bine?Inima incepuse sa-mi bata mai tare, iar respiratia mi se bloca in gat.

"Nu, nu sunt complicatii." m-a asigurat."Trebuie doar s-o tinem sub acest nou tratament."m-am incruntat, de ce  doamne iarta-ma trebuia s-o mai tina pe alt tratament?

"Nu inteleg." am recunoscut."Mi-a spus ca nu mai avea dureri aseara-"

"Lucrurile pe care mi le spun pacientii sunt confidentiale."Asistenta a oftat, frecandu-si templele."Dar de cand suneti asa ingrijorat, domnisoara Holmes mi-a spus personal ca durerea s-a marit, asa ca i-am schimbat dozajul, si trebuie sa ne asiguram ca organismul il suporta."

Stateama colo, fara cuvinte.De ce m-ar minti?

"O-ok." am aprobat, bagandu-mi mainile in buzunar."Multumesc pentru ca mi-ati spus."

Asistenta a zambit si s-a intors spre camera lui Avery.Ave dormea acum, chiar daca eram in mijlocul zilei.Baietii, Darcy si Aimee trebuiau sa ma intalneasca la restaurantul de jos cu autoservire, chiar acum.

Inca ma intrebam de ce Avery m-ar minti, am mers spre lift si am apasat butonul catre parter, unde era restaurantul.M-am asigurat ca aveam niste bani, pentru ca stiam ca Aimee o sa vrea rulouri cu scortisoara(erau favoritele ei).

"Tatii!" am auzit vocea lui Aimee, imediat ce usa liftului s-a deschis.In hol statea restul grupului, intampinandu-ma cu zambete.S-au purtat foarte dragut cu mine pentru ca stiam prin ce treceam.

"Hei, prieteni." am zambitAimee a sarit practic in bratele mele, atacandu-ma cu imbratisari.Parul sau era aranjat in 2 codite, evident, facute de Darcy si purta un tricou violet cu blugi si slapi roz.

"Esti gata pentru o gustare?" m-a intrebat Louis.

"Da, ati mai adus niste bani?Am numai 15." m-am uitat in jur.

"Am eu 100."a ranjit Zayn."Sunt cel mai bogat de-aici." a glumit.Am ras si am continuat sa mergem spre restaurant, ca sa vedem niste fete care se parea a fi niste fani.

"Cum de-au intrat?" a intrebat Liam, scarpinandu-si spatele gatului.Niste fete au inceput sa fuga spre noi.Cat de mult imi iubeam fanii, tot ce voiam erau niste rulouri cu scortisoara pace si putina liniste.Nu le-am cerut nici sa plece, totusi, ar fi teribil de obraznic.

"Semnezi asta?" a intrebat o adolescenta.Am zambit si mi-am dat semnatura pe bucata de hartie."Poti si tu?" a intrebat-o o fata pe Aimee, care a rosit.

"Ea, uh, nu poate sa scrie inca, draga." am chicotit.Chiar daca nu putea sa scrie, a mazgalit ceva pe hartie.Am vazut niste fete care faceau poze si am ras de Aimee care trimitea pupicuri catre fani.

"In regula, prieteni, ne mai vedem!" Harry le-a facut cu mana.Fanii au inteles ca trebuie sa ne dea spatiu, astfel am ajuns si noi in fata si am comandat.

Dupa ce-am comandat, ne-am asezat la masa, iar niste fete ne priveau din departare.Aimee tot implora sa se duca la ele.Chiar tanjea dupa atentie, si toata lumea credea ca e amuzant, dar mi-am dat seama ca e din cauza tatalui sau care a neglijat-o.Saracuta, voia ca cineva s-o observe si pe ea.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)On viuen les histories. Descobreix ara