[47] Happily

3.9K 250 39
                                    

Niall Horan

Cand am coborat din avion, ne-am intalnit c-un dezastru colosal.

Fanii si media aflase cand aveam zborul si cand vom ateriza si ne asteptasera.Stiam ca trebuia sa luam avionul particular, dar nu era pregatit si ar fi durat foarte mult.

"Aimee, vino aici." am spus, luand-o in brate.Ollie si cativa bodyguarzi ne-au luat bagajele si ne-au spus sa-i urmam.I-am spus lui Aimee sa-si pluna gluga de la hanorac pe cap, cand m-a intrebat de ce , i-am spus ca suntem spioni.

"Trebuie sa stam impreuna." a spus Harry.M-am uitat la el si l-am vazut ca avea o mana pusa in jurul lui Darcy.Ea a inceput sa rada.

"Crezi ca nu ma pot descurca?" a ridicat o spranceana.

"Sunt protectiv." a spus Harry, incercand sa se apere."Sunt romantic si dulce si-ti place, domnisoara Monroe." i-a sarutat tampla, iar ea a rosit.Asta ma facea sa vreau s-o vad pe Avery si mai mult.

Cand am intrat in aeroport am fost intampinati de fani.Fata lui Aimee era vizibila, pentru ca gluga era cam mare.Cumparasem hanoracul recent-era mare si alb si avea fata mea pe el.Baietii credeau ca e o gluma proasta, dar mie mi se parea adorabil.

"O doamne, uitati-va la ea!" a tipat cineva.M-am uitat la Aimee si avea gluga data jos.Am chicotit si i-am pus-o inapoi, iar cateva secunde mai tarziu a dat-o jos din nou si am izbugnit in ras.

"Crezi ca esti amuzanta?" am chicotit, gadiland-o.Am auzit cateva blituri si am fost readus la realitate, urmand bodyguarzii.Am facut cu mana la cativa fani, cum au facut Darcy si baietii, dar Aimee a incercat din rasputeri sa spuna 'buna' la fiecare persoana pe langa care treceam.

In final am trecut si de aeroport si am intrat intr-o duba neagra.Paza de la aeroport incerca sa potoleasca fetele care se aruncau pe langa masina, dar esuau in mare stil.Am intrat cu totii in Suv si Ollie a calcat pedala si am plecat cat mai repede.

"Sunt prietenii mei." a spus Aimee.

"E-n regula, iubito ii vom vedea din nou." i-am promis."Intr-o zi o sa-i vezi pe toti."Ea a aprobat, ducandu-si picioarele la piept, fiind ghemuita langa mine ca o minge.Recunosc ca nu era prea sigur sa mergem cu masina pentru un copil de 3 ani, dar asa ajungeam cat mai repede la spital.

"Esti asa fericit." a zambit Louis.

"Sunt." am rosit."Au trecut 3 saptamani fara ea, am crezut c-o s-o i-au razna."

"Stim." a ras."Hei, Ollie a spus ca putem sta la Motel 6 unde ai stat tu cu Aimee si Avery."Fata mi s-a luminat cand am auzit de Motel 6, locul unde mi-am intalnit dragostea vietii mele.Imi era dor de tot, automatul de mancare, atitudinea dulce a lui Shirley, chiar si de camera noastra.Era ca acasa pentru noi.

Dupa vreo 20 de minute, am parcat langa un spital mare.Parcarea era imensa, dar majoritatea locurilor erau ocupate.Am observat o gramada de fete la intrare, uitandu-se dupa iubita mea.Uram faptul ca nu-i acordau intimitate.

Mergand spre spital, mi se parea ca dura o vesnicie.Aimee inca purta hanoracul ei Niall si de data asta era inchis.I-am promis ca-i voi cumpara niste bomboane, pentru ca acum nu era momentul sa-si tina capul sus, pentru ca nu voiam prea multe imagini cu ea in presa.

"Cum arat?" l-am intrebat pe Liam.El a chicotit si mi-a aranjat parul, facandu-ma rosu la fata.Fetele cu siguranta se uitau,dar nu-mi pasa.Liam si-a dat aprobarea, apoi am continuat sa mergem, Aimee fiind inca in bratele mele.

"Arati bine." a spus Liam."Nu cred ca-i va pasa cum arati, totusi"

"Adevarat.Eu doar...nu stiu."am pufnit."Vreau sa arat bine pentru ea."

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora