[3] First Impressions

7.4K 454 22
                                    

        Avery Holmes

        Dupa ore in sir de condus in bezna noptii, un rezervor gol de benzina, un milkshake pentru Aimee luat de la benzinarie, am gasit un loc ieftin “Motel 6” care va fi numit casa noastra temporar .

            “Aici o sa dormim?” a intrebat Aimee, limba ei fiind albastra de la Slurpee.Am aprobat  si am luat-o de pe bancheta din spate, punand bagajele pe umar.M-am uitat la semnul luminos de deasupra 'Mtel 6' (O-ul luminos cazuse)

            Cu Aimee la soldul meu, am impins usile din fata si am intrat in hol.Era o femeie in jur de 50 de ani, fumand o tigare in spatele biroului,si cand ne-a vazut a stins tigarea si a aruncat-o in cos.

            “Bine ati venit la Motel 6” a zambit, in timp ce ne apropiam de birou.”Sper ca ati gasit aces loc usor.”Voiam sa ii spun ca la inceputul calatoriei mele, nu aveam habar ca o sa ajung aici, dar in schimb am zambit politicos.

            “Vrei?” o intreaba Aimee, indreptand paharul catre femeie.Femeia a ras usor.

            “Nu multumesc, scumpo.Cum te cheama?” a intrebat-o.

            “Aimee si am atat.” Spune Aimee serioasa, ridicand 3 degete.Am ras, si m-am uitat la ea.Nu stia inca sa numere.Am incercat mereu si mereu sa o invat sa numere pana la 10, dar mereu era cu doua numere in urma.

            “Ei bine eu sunt Shirley, si sunt prea batrana sa spun cati ani am cu voce tare.”Rade usor la propria gluma si isi aranjeaza parul printr-o miscare a capului.”Si care este numele mamei tale?”

            “Mami.”spune Aimee.       

            “Vrea sa spuna Avery, Avery Holmes.” Am intins mana, pe care Shirley mi-o strange viguros.”Si vrem o camera.”

            Shirley aproba.”Cate nopti veti sta?” intreaba.

            “Um.."mi-am muscat buza, nestiind exact cat.”Nu stiu sigur, pot plati pentru o saptamana?”Am ridicat o spranceana, speriata ca ma va refuza.Stiam ca daca se intampla asta Aimee si cu mine trebuia sa dormim in masina.

            “Pentru o saptamana, costa 42 de dolari.”spune Shirley.Mi-am scos incredibilul meu portofel terminat, si am platit.”Ok, uite cheia” spune si imi intinde o cheie.Am luat-o, zambind.”Camera este 36, daca te intorci in stanga este o scara care te va duce la etajul al doilea, a cincea usa.

            Am aprobat si i-am urat la revedere lui Shirley. Si cand ne-am intors isi aprindea o tigare.Eram fericita ca Aimee nu a intrebat nimic despre asta, pentru ca nu stiam ce sa ii spun.Daca ii spuneam ca este un lucru rau, si-ar fi deschis gura ei de copil si i-ar fi spus lui Shirley.

            “O sa am un pat mare?” a intrebat Aimee.Sincer, nu aveam nici o idée cum sunt motelele astea, tot ce stiam era ca asta era cel mai ieftin din jur si imi era indeajuns.

            Peretii erau bej, si covorul cea mai urata nuanta de albastru pe care am vazut-o vreodata.Era doar un pat, din moment ce am inchiriat cea mai ieftina camera valabila.Cuvertura patului era de aceeasi culoare a covorului, dar mai avea niste dungi portocalii.Am vazut usa ce ducea la baie dupa colt.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now