[23] Darcy's Arrival

5.2K 307 66
                                    

        

        Avery Holmes

        

        Dimineata, m-am trezit cu o minte neclara.Mi-a luat un minut sa-mi aduc aminte tot ce se intamplase aseara, si cand m-a lovit, mi-am inchis ochii, vrand sa dorm pentru totdeauna.Din nefericire, nu merge asa.

M-am intors pe partea mea, anticipand sa-l vad pe Niall dormind langa mine, dar aproape am scancit cand nu l-am vazut.Totusi, locul de langa mine era ocupat, dar in loc de Niall, Zayn era langa mine, stand pe Twitter.

M-am ridicat frecandu-mi ochii.El a zambit politicos.

"Scuze, fiica ta m-a lovit in somn si am un spate pretentios." a zambit somnoros.

"Imi pare rau de asta, ar fi trebui sa te avertizez." am oftat ridicandu-ma."Nu vreau sa crezi ca nu te vreau aici, pentru ca imi place compania ta, dar unde este Niall?" Zayn a chicotit si si-a pus telefonul pe perna in spatele sau.

"A mers la aeroport cu Harry sa o ia pe Darcy.E doar 6 dimineata,dar a avut un zbor matinal.Harry a vrut sa fie aici cu el."a spus Zayn."Si nu te ingrijora, nu sunt ofensat."

Am zambit si m-am uitat prin camera.Lumina diminetii abia trecea prin fereastra, dar era indeajuns de puternica sa vad camera.Louis era ghemuit intr-o minge langa canapea,iar Liam ceva mai departe.Aimee era in pat cu noi, intinsa ca o stea de mare.Am pufnit si mi-am dat ochii peste cap, scotindu-mi telefonul.

"Deci..." m-am oprit simtindu-ma putin ciudata.Ma intrebam de cat timp oare imparteam patul."Cum e Perrie?Asta e numele ei, nu-i asa?"

"Da." Fata lui Zayn s-a luminat."E foarte bine, si suntem foarte fericiti."

Spre mahniera mea, raspunsurile lui erau mereu scurte si dulci.Mi-am dat seama ca daca aveam de gand sa fac vreo conversatie cu el, trebuia sa fiu la obiect, altfel vorbeam numai eu.In loc sa stau in pat m-am ridicat si m-am dus catre baie, scotand telefonul si formand numarul lui Niall, inainte sa uit ca probabil bodyguarzii l-au distrus.

Oftand, m-am uitat in oglinda.Ma simteam nasol fata de Zayn, pentru ca aratam ca o epava.Cat am facut pipi, am incercat sa-mi descurc parul, dar aveam nevoie de o perie care era in apartamentul nostru si probabil nu cred ca imi mai era permis sa intru acolo.

10 minute mai tarziu incercand cat de cat sa-mi aranjez parul, am vazut ca Aimee se trezise.Era mereu matinala deci nu m-a surprins, dar nu voiam sa-i deranjeze pe ceilalti.Liam si Louis erau si ei treji, acum, stand pe telefoane.

"Neata, iubire." vocea blanda a lui Louis mi-a spus."Cum de descurci cu...toate astea?"

"Sunt bine." am spus."Imi pare rau pentru...toata chestia asta." am chicotit, realizand ca-l copiam.

"Nu-ti face griji!Avem o groaza de facut astazi, si atata timp cat suntem cu bodyguarzii, vom fi in siguranta.E interesant totusi, in afara faptului ca cineva e dupa Niall." a spus Louis, facandu-mi loc pe canapea.

"Ne putem juca mami!" a spus Aimee din partea cealalta a camerei, sarind in pat ca o minge.

"Prima data trebuie sa-ti ceri scuze de la Zayn pentru ca l-ai lovit in somn, obraznico." am chicotit.

"E-n regula! E-n ordine Aimee." Zayn a linistit-o repede, nevrand ca ea sa aiba sentimentele ranite.Mi se parea asa dragut ca era asa grijuliu cu ea.

"Ok,"a ranjit Aimee."Mami, am facut." a aratat spre poala sa.Am marait.

"Daca te trezesti in mijlocul noptii si vrei sa faci pipi, trebuie sa-mi spui.Da?Trebuie sa te dezvatam sa mai faci noaptea." am spus, in timp ce i-am luat schimburile de ieri cu o pereche curata de chiloti.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें