[24] Relocating

4.9K 305 43
                                    

Niall Horan

"Vesti proaste, baieti." a spus Sam, intervenind in conversatiile noastre.Stateam toti in camera, inghesuiti, de peste o ora, vorbind."Am incercat sa pozitionez telefonul lui Niall pe o alta locatie,dar ne-a gasit.De la locatia ei, i-ar lua cam o ora sa ajunga aici.Trebuie sa impachetam."

Am clipit de cateva ori si m-am incruntat, tinand-o pe Aimee strans, in timp ce statea in poala mea.Nimeni nu a facut vreo miscare, sau sunet.Toata lumea statea si se uita socata la Sam, care am crezut ca nu e in toate mintile.

"Asta e o gluma?" a intrebat Louis, vorbind pentru toti.S-a auzit  doar niste bajbaieli din partea la toti, insemnand ca erau de acord cu intrebarea lui Louis, dar nimeni nu a vorbit.

"Mi-e frica, ca nu." a oftat Sam."Uite, deja am inchiriat un autocar turistic si este aici.Va sugerez sa va luati lucrurile rapid ca sa o stergem cat mai repede."

Cu asta, toata lumea a inceput sa se invarta prin camera mica.Am iesit in hol, pornind spre camerele noastre, incercand sa ajungem cat mai repede.Aimee a inceput sa planga in bratele mele,si am linistit-o asezand-o pe una din canapelele rosii.

"Stai, ok iubito?" i-am spus, nemaiasteptand vreun raspuns.Ma simtea ca un tatic incepator de rahat, pentru ca am lasat-o acolo,dar pana la urma era pentru siguranta ei,a lui Avery si a mea.Vorbind de ea, nici nu stiam unde plecase.

Minute mai tarziu, eram deja pe la jumate cu impachetatul, punand diferite lucruri, pe care le indesam intr-o geanta.Am auzit un zgomot puternic din partea cealalta a camerei si m-am intors ca sa o vad pe Avery, mainile sale tremurand, in timp ce impacheta lucrurile ei si ale lui Aimee.Voiam sa fug la ea si sa o sarut, dar stiam ca daca pierdeam timpul cu asta acum, puteam sa nu o mai fac vreodata.

Am tras fermoarul la geanta, care dadea sa pocneasca de la toate lucrurile pe care le-am indesat.Am fugit catre Avery, care avea tricoul lui Aimee cu Hello Kitty aruncat pe umar si i-am frecat spatele.Doar ce terminase geanta ei, mainile sale tremurand atat de tare incat nu putea nici sa o inchida.

"Aici." i-am soptit, plasandu-mi mainile peste ale ei, ajutand-o sa o inchida.Ea a zambit slab, si i-am sarutat fruntea, tragand-o spre mine.Am luat cele 2 genti, iar Avery a luat geanta lui Aimee.Cred ca a fost un timp record in care am impachetat, pentru ca ne-am intors in hol in 15 minute.

15 minute.Atata aveam sa iesim de aici, am realizat, fiori trecandu-mi pe sina spinarii.

O data ce eram in hol, m-am intors si am vazut-o pe Avery zambind slab catre camera de hotel.Stiam ca i-a placut mult, probabil fiind cel mai dragut loc in care a stat.Mi-am jurat ca o sa-i cumpar cea mai frumoasa si mare casa.

"In regula, suntem toti?" Sam a intrebat, uitandu-se in jur.Am numarat Harry,Liam, Darcy,Louis,Avery,Zayn, verificand de 2 ori ca toata lumea era aici."Bine aunci.O sa iesim prin spate, fiind eliberat pentru noi.Incercati sa fiti rapizi." a ordonat.

Am intrat toti in liftul mare, dar se pare ca era cam mic cu toate gentile noastre.Aimee a scancit, iar Harry a zambit spre ea cu simpatie, ridicand-o in brate.

"Aici, am luat-o." a spus Avery, largindu-si bratele pentru a lua-o pe fiica noastra.

"Scuze Harry." Aimee si-a cerut scuze lui Harry, dandu-i un pupic pe obraz.Toti am ras incetisor, chiar daca eram ai naibii de speriati.Se pare ca sa fim speriati era ceva cu care ne obijnuisem.

"Nu pot sa cred ca se intampla asta." Zayn si-a scuturat capul." E o nebunie, nu-i asa?"

"Totala nebunie, omule." a afirmat Liam.

Inainte ca cineva sa spuna ceva, liftul s-a oprit, iar usile s-au deschis spre hol.Mi-am impreunat mainile cu Avery si am sarutat-o pe obraz.Aimee arata spre obrazul sau micut, asa ca m-am intins si am pupat-o si pe ea, in timp ce toata lumea iesea din lift.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now