[13] M&M World

5.7K 345 64
                                    

Avery Holmes

In urmatoarea dimineata, m-am trezit in ditamai patul.Corpul imi era acoperit cu o patura alba pufoasa, iar in spatele meu erau o gramada de perne.Am incercat sa ma ridic, dar mi-am dat seama ca eram tinuta de o pereche de brate.'Vinovatul', era bineinteles Niall, care inca era in faza de dezmeticire.

"Ar fi bine sa porti haine." l-am avertizat.

"Muta patura si vei vedea." a ras, vocea lui fiind foarte groasa, asa cum ii era in fiecare dimineata.A dat patura de pe noi si imediat mi-am ascuns fata."Relaxeaza-te! Port pantaloni de trening."

Am suspinat usurata de faptul ca nu a scapat in totalitate de haine atunci cand a venit langa mine.M-am ghemuit la pieptul sau dezgolit(despre care bineinteles ca nu aveam nicio problema)si mi-am inchis ochii.Era foarte cald si comfortabil.Am simtit patura inapoi pe umeri si am zambit.

"Suntem in New York." mi-am amintit.

"Da." Astazi o sa fie o zi mare.Cred ca te voi duce la un restaurant calumea din Chinatown si apoi ne vom plimba prin oras."

"Putem sa luam Chipotle(mancare mexicana)? Pentru ca ... nu stiu dar mi-e cam pofta." am admis.

"Pana acum, esti un turist teribil.Dar da, Chipotle suna bine." a spus, in timp ce s-a ridicat, tragandu-ma odata cu el.Stiam ca sa ma intorc inapoi la somn, era imposibil.

"Cum o sa te ascundem?" am intrebat.

"Avem nsite chestii prin magazie, precum o peruca.Este a lui Liam, dar nu se va supara." a spus Niall."Si voi purta ce n-am purtat pana acum, poate o barba falsa." parea foarte amuzat de asta.

"Suna bine." am spus, intinzandu-ma.

"Asa faci artrita." Mi-a atras Niall atentia.I-am zambit, iar el a inceput sa chicoteasca.

Deodata, am auzit niste pasi familiari ce se indreptau spre noi.Aimee parea comfortabila pe canapea aseara, asa ca am lasat-o acolo si am impartit noi patul.

"Mami?" a strigat ingrijorata.

"Sunt aici, iubito!" am strigat.Apoi i-am vazut trupul micut alergand spre pat cu un zambet urias pe fata ei.M-am simtit cam aiurea de faptul ca fiica mea ma vedea cu un tip in pat, dar era Niall asa ca nu aveam de ce sa imi fac griji.

Aimee a facut tot ce a putut ca sa se urce in pat,dar a reusit pana la urma cu ajutorul lui Niall.A venit la mine in poala, frecandu-si ochii si apoi a pus botic.

"Care-i problema acum?" am intrebat sarcastica.

"Nu ai spus lucrul nostru special!Nu m-ai invelit." am zambit si i-am sarutat fruntea.

"Te iubesc pana la luna." a spus Aimee.

"Iar eu, te iubesc pana la luna si inapoi, Aims.Uite!Suntem in New York!" am aratat spre balconul din fata noastra,geamurile dand o priveliste asupra orasului.S-a incruntat si s-a intors catre mine.

"Cum am ajuns aici?" a intrebat, frecandu-si un ochi.

"Un avion, si ai pierdut toata distractia." o tachina Niall.A pufnit, si i-am lovit umarul.

"Glumeste, am venit cu masina lui Niall.Tu dormeai." I-am explicat, trecandu-mi mana prin parul sau.I-a aruncat o privire lui Niall, iar acesta a luat-o si a inceput sa o gadile.A inceput sa tipe,razand si lovindu-l pe unde apuca.

"Sunt monstru gadi-gadi!" a tipat Niall, gadiland-o si mai tare.Am zambit si m-am dat jos din pat, ducandu-ma spre living.Inca incercam sa ma acomodez cu  locul asta.

Deschizand frigiderul, vazand ca era dotat cu de toate.Am luat sucul de portocale si o cana si mi-am turnat o portie in timp ce ma uitam la New York.Am putut vedea turnul Libertatii, o cladire recent terminata si bineinteles Empire State Building, ceva ce voiam sa vad inca de cand eram mica.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum