[52] Drunk

3.8K 246 47
                                    

Avery Holmes

"Ok." a spus Louis, ridicandu-se de la masa unde mancasem toti niste pui."Propun sa mergem in club in seara asta, pentru a celebra ceva ce in sfarsit merge bine." el a ranjit, madru de el, pentru ca venise cu o asa idee buna.

Restul baietilor i-au raspuns cu diferite strigate de aprobare, in timp ce eu n-am zis nimic.Aimee s-a incruntat la mine, evident, nestiind despre ce vorbea Louis.

"Pot sa merg?" m-a intrebat Niall."Eu si baietii nu am mai iesit la o bautura de ceva vreme."

"Sigur." am zambit, mai cu jumatate de gura."Iesi, distreaza-te.Eu si Aimee vom fi aici, cand va veti intoarce." Chiar daca sunam relaxata, inima imi batea cu putere la groaznicele amintiri cu Jake beat.

"Mami, ce-o sa facem?" a intrebat Aimee, cam dezamagita.

"O sa avem o seara a fetelor." am decis.Asta parea s-o multumeasca,dar tot nu a zis nimic.

"De fapt, chiar vreau sa merg in seara asra." a spus Darcy."Mai bine sa mai am cateva seri salbatice pana ma marit, nu-i asa?" a spus, Iar maxilarul lui Harry s-a inclestat, in timp ce ea a inceput sa rada."Glumeam, iubitule!"

"Asa sa faci." a spus Harry."Esti toata a mea."

Deodata ma simteam ca ascultam, asa ca am decis sa ma retrag in timp ce toata lumea era entuziastmata pentru diseara.Nu as recunoaste asta nimanui-dar eram geloasa.Voiam sa ies si sa ma distrez, dar eram mama si asta era o datorie permanenta.

"Esti sigura ca e in regula daca merg?" a mai intrebat Niall inca o data.

"Bineinteles." am chicotit."Nu sunt mama ta, iesi, distreaza-te.Doar, nu prea mult." incercam sa fiu mai subtila, incercand sa  fiu evidenta ca nu-mi prea plac planurile pentru seara asta.Nu voiam sa par iubita aia care avea control total asupra iubitului sau.

"Multumesc, iubito." Niall s-a aplecat si m-a sarutat rapid."O sa iau un shot pentru tine."

"Sau, ce-ai zice daca n-ai lua un shot pentru mine." l-am tachinat."Ceva imi spune ca nu prea te descurci cu alcoolul.Pari genul care se imbata foarte rapid."

"Eu?" a spus, uimit."Sunt irlandez!Ma descurc cu bautura!"  a reactionat asa ofensat fata de comentariul meu, si nu m-am putut abtine sa nu rad.

"Si eu.Imi plac sucurile la cutie." a spus Aimee.Aproape uitasem ca era si ea aici si noi vorbeam de alcool.Niall a izbugnit in ras.

"Ar trebui sa plecam curand, se face tarziu." a spus Liam.Baietii au au fost deacord si au parasit masa unul cate unul.Aimee a mers catre automatul unde Niall ii castigase testoasa, si apoi am fost trasa deodata dupa colt si lipita de perete.

"Niall, ce faci?" am soptit, chicotind.

"Imi sarut iubita." a raspuns.Nici n-am mai avut timp sa procesez cuvintele sale pentru ca s-a aplecat, zdrobindu-si buzele de ale mele.Dintele meu i-a lovit accidental buza si am incercat din greu sa nu rad.

Mainile mi le-am strecurat dupa gatul sau, apoi in par, stiind ca s-ar putea plange ca i-am stricat parul.Buzele sale erau moi si puteam simti gustul balsamului de capsuni pe care mi-l furase din geanta.Chiar daca, practic, gustul buzelor sale semanau cu al unei fete, nu ma deranja.Cel putin buzele lui nu erau uscate.

"Pentru ce-a fost asta?" am intrebat, ridicand o spranceana.

"Pai, iubita mea sta in fata mea si arata foarte frumos, si de ce nu?" a ranjit, incercand sa  flirteze, dar eu am m-am inrosit ca naiba.Doar am zambit si am mai impartit un alt sarut.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum