[19] Telling Harry

5.7K 340 54
                                    

Avery Holmes

"Ave, cred ca ar trebui sa spui politiei despre asta." mi-a spus Niall, dupa ce ne-am dus in pat.Cand am luat-o pe Aimee de la Harry, ea dormea pe pieptul lui, asa ca am adus-o in camera noastra.Am oftat.

"S-a terminat acum, nu vreau sa se infurie." m-am incruntat.

"Avery, doar asculta-te.Ar fi in inchisoare." Niall ma tinea aproape, buzele sale fiind lipite de fruntea mea."Trebuie sa spui cuiva.Gandeste-te la Aimee, gandeste-te ce ar vrea ea."

"Ce se intampla cand iese din inchisoare si incearca sa ma gaseasca?" am soptit."M-ar ucide cu siguranta.Si Aimee...nici nu vreau sa ma gandesc ce i s-ar intampla."Mi-am scuturat capul repede.

"Avem bodyguarzi la fel ca si presedintele, n-are cum sa se apropie de tine sau Aimee.Va iubesc atat de mult fetelor, nu l-as lasa sa se apropie de voi." mi-a promis.

"Suna atat de usor, dar nu e.Stiu ce vrea toata lumea sa fac, dar una e sa zici, alta e sa faci...e o mare diferenta.Cel putin, pentru mine." a aprobat in intelegere.

"Dar inca ceva, ce se va intampla cu urmatoare fata cu care o sa fie?"

"Eu..." m-am oprit.

"Uite, cred ca ar trebui sa-i spunem lui Harry.Cel putin." m-a rugat, sarutandu-mi obrazul.

"Maine dimineata?" am intrebat, intorcandu-ma spre el.Si-a scuturat capul.

"Nu, chiar acum.Cu cat mai devreme, cu atat mai bine, nu-i asa?" Niall s-a ridicat, impreunandu-si degetele cu ale mele.M-am uitat la el, ochii mei plini de frica, nemiscand un centimetru.Mi-am scuturat capul repede.

"Nu pot." m-am panicat.

Niall a marait.

"Nu voiam sa fac asta, dar..."M-a luat in brate, punandu-si mana peste gura mea, inainte sa zic ceva si sa o trezesc pe Aimee.L-am apucat de tricou,oftand in aparare.

A iesit din apartament pe hol in toiul noptii, cu mine plangandu-ma tot drumul.In final am ajuns la usa lui Harry.

"Poti sa faci asta.Tot ce trebuie sa faci este sa stai, cat timp eu ii spun, ok?" a zambit, fata sa fiind la cativa centimetri departare.Mi-am muscat buza, iar el s-a aplecat si m-a sarutat , mana sa impleticindu-se cu parul meu.

"Poti sa faci asta."mi-a soptit."Daca nu, fara sarutari." a ranjit, stiind ca m-a atins unde ma durea.Am marait si i-am tinut mana strans, ca o fiica impreuna cu mama sa, in timp ce bateam la usa lui Harry.

Luminile erau inca aprinse, spre uimirea mea, pentru ca stiam ca era treaza si va trebui sa ii spunem.Dar poate, asta va fi mai usor fata de cum i-am spus lui Niall.

"Mai, mai de n-o fi fericitul cuplu." Harry a ranjit, cand l-am gasit in bucatarie, facand o poza la o farfurie cu oua din fata sa.Daca era o situatie normala, as fi ras de el tachinandu-l ca face poza pentru Instagram, dar nu am facut-o.

"Putem vorbi cu tine, amice?Vom fi rapizi." a spus Niall, bagandu-si mainile in buzunare.Harry s-a incruntat, punandu-si telefonul pe masa, lasandu-se pe dulap.

"Nu-mi spune ca deja e insarcinata, Niall.Macar ai ascultat si tu la orele de anatomie!" a spus Harry sarcastic, la care Niall i-a raspuns cu o palma pe spate.

"E chiar serios." am vorbit in final."Este despre ce-am vorbit noi doi, acum vreo doua seri.I-am spus lui Niall, si acum vrem sa-ti spunem si tie."Harry ne-a examinat fetele si a aprobat, conducandu-ne spre living.Ne-am asezat pe canapeaua rosie.

"Ma simt ca un terapeut." a chicotit stand vis a vis de noi, cu mainile in poala sa."Cu ce va pot ajuta astazi?"

L-am vazut pe Niall ca i-a aruncat o privire, iar Harry si-a ridicat mainile in semn de aparare.In ciuda situatiei de fata, am scapat un ras infundat.Mainile lui Niall erau pe spatele meu, si se simtea atat de linistitor.M-am uitat la el si a aprobat.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu