[44] So Close

3.5K 241 10
                                    

Avery Holmes

 Doua saptamani mai tarziu

 Durere.

        Durerea era singurul lucru pe care il simteam.Corpul imi era amortit si aveam numai vanatai, provocandu-mi mila.Era mai rau ca atunci cand locuiam cu el, acum voia sa fie sigur ca nu voi mai fi niciodata cu nimeni.

O forma de pedeapsa, sau asa o chema el, era sa fiu inchisa intr-o camera de hotel.Da, acea prima zi a fost prima zi in fosta mea casa.Acum era cald si voiam afara.

"Te rog, lasa-ma sa ies!" am strigat, simtind cum gatul imi arde.Eram chiar langa usa, asa ca, daca s-ar fi deschis as fi incercat sa ies.Eram epuizata, dar nu indrazneam sa adorm.Daca usa s-ar fi deschis, as vrea sa fiu treaza ca sa pot iesi.

Oftand, m-am ridicat si m-am dus spre fereastra, deschizand-o ca sa mai iau aer.M-am gandit la optiunea de a sari pe geam,dar nu era vreo sansa sa supravietuiesc cazaturii.Era sinucidere curata.

Ca o epava emotionala ce eram, m-am trantit in patul mic, care abia ma incadra.Era o covertura pe pat si o perna de un verde ciudat pe care n-am indraznit sa o ating.Am dat patura jos, pentru ca nu stiam ce se dezvoltase pe ea.

"Da-mi drumul!" am tipat, provocandu-mi o durere si mai mare in gat.Am inceput sa plang, aducand patura la barbie.Patura era prea mica pentru mine, talpile ramanand pe afara.Aveam cu disperare nevoie de apa.Gatul ma omora.

Deodata, a fost o bataie puternica in usa.M-am ridicat, ducandu-ma rapid langa usa asteptand vreun semn.

"Mai taci!" a zbierat Jake."Unii oameni incearca sa se bucure de o zi frumoasa de sambata, nu ma fa sa intru la tine!"Aceste ultime cuvinte, m-au terifiat.Stiam ca nu puteam sa-l intarat prea tare, asa ca am decis sa tac.Sa ma pun cu Jake, nu era o idee prea buna.

"Te rog, adu-mi ceva de mancare....apa macar?Te rog, Jake." am cedat.

Deodata usa s-a deschis si s-a inchis rapid.Am tresarit cand ceva mi-a lovit capul si acum ma durea mai mult ca inainte.M-am uitat sa vad ce anume m-a lovit si aproape am plans de fericire cand am vazut sticla cu apa.

Am desfacut capacul si imediat am inceput sa beau.La tot ce ma gandeam era la cat de mare nevoie aveam de apa, si cat de mult o pot pastra.Am baut doar pana la jumatate, pentru ca, cine stie?Jake nu putea fi dragut prea mult timp.

Am insurubat sticla la loc, punand-o in fata mea.Ma simteam mai bine acum, chiar daca apa din fata mea era foarte tentanta.Am primit apa de cateva ori si o masa mica la cateva zile.

L-am injurat pe Jake in soapta, fiind intinsa pe podea.Stiam ca nu ma putea auzi,dar ma simteam bine sa le dau drumul.Il uram si nu as fi ezitat nicio secunda sa nu-i zbor creierii daca aveam vreo arma.

"Ma intreb daca Niall a folosit hartia igienica sa se stearga." am chicotit, cu amaraciune."Poate a gasit deja pe altcineva.Poate numai sunt la hotel de mult, dar oare unde s-ar duce?"

"Ce spui acolo?" a tipat Jake.Mi-am muscat buza si mi-am tinut gura inchisa, sperand ca sa nu fi auzit nimic, asteptand sa deschida totusi usa.Dar am asteptat cam 10 minute si m-am dat batuta.

Trebuia sa gasesc ceva.Stiam ca trebuia sa gasesc ceva, sau altfel o luam razna.La naiba deja o luasem razna.

In ciuda faptului ca trupul ma durea, m-am ridicat si am cautat prin camera.Am fost prinsa aici de cateva zile, si m-am trezit ieri.Primile zile, nu m-am putut concentra la nimic altceva in afara de durere si la faptul ca nu trebuia sa ma dau batuta.Nu avusesem prea mult timp sa verific camera.

"Haide, trebuie sa fie ceva..." mi-am soptit, capul incepand sa ma doara.Voiam apa acum mai mult ca orice.

Verificand dulapurile, tot ce-am gasit au fost mai multe asternuturi si niste numere de telefon.Am marait verificand si alt dulap, ca sa gasesc in el perne.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin