[15] Suspicions

6K 368 134
                                    

Avery Holmes

"Cred ca este randul meu." a spus Harry peste agitatia din camera.Cred ca era trecut de miezul noptii pana acum si cutiile de pizza erau imprastiate prin camera.Ne jucasem adevar sau provocare de cel putin o ora si inca nu ne saturasem, chiar daca aveam toti niste ochi obositi.

"Bine, hai." a spus Zayn, intizandu-se in fotoliu langa Louis."Dar eu ies omule, mi-e somn." A inchis ochii si Louis i-a mangaiat capul ranjind.

"Ok...Niall.Adevar sau provocare?" a intrebat Harry.

"Am facut prea multe provocari in seara asta, adevar." a spus Niall, intinzandu-se langa mine pe canapea, facand canapeaua sa se indoaie, aducandu-ma spre el.

"Ok, adevar deci...care crezi ca este cea mai buna trasatura pe care o am?" a intrebat Harry.Am auzit un sforait de la unul dintre baieti, dar nu stiam de la cine vine mai exact.

"Parul tau." a spus Niall."Ok, Avery.Adevar sau provocare?"

"Adevar." am spus."Tocmai l-am vazut pe Liam cum a mancat sapun, asa ca nu mai vreau provocari."Baietii au ras de Liam, iar el facu o fata ce a stranit mai multe rasete.Niall tot ne amintea sa facem liniste pentru ca o pusese pe Aimee la culcare si nu voia sa o trezim.

"Care este cel mai mare secret al tau?" a intrebat Niall dintr-o data.Era o persoana foarte curioasa, deci trebuia sa ma astept la asta din partea lui, dar nu stiu de ce nu ma asteptasem.Agitata, m-am uitat prin camera, muscandu-mi buza de jos.

"Pot sa sar?" am incercat sa fac sa para o gluma, dar a sunat mai mult ciudat.

"Haide, sunt doar eu si 4 tipi pe care abia i-ai intalnit!" a spus Niall sarcastic.I-am aruncat o privire, iar Liam l-a lovit in umar, si a primit un zambet din partea mea.

"Ce se intampla daca nu raspund?" am intrebat ridicand o spranceana.

"Atunci, va trebui sa faci o provocare grea si scarboasa." A spus Niall, incrucisandu-si bratele la piept, zambind la mine.Nu puteam sa fiu suparata pe el-nu stia, si credea ca e o gluma.Daca i-as fi spus despre Jake, asta nu s-ar fi intamplat.

"Sunt vegetariana." am spus dintr-o data.Dupa cateva secunde nu m-am putut abtine- am izbugnit in ras, ceea ce a pornit si rasul celorlalti.Poate daca o intorceam ca si o gluma, ar fi lasat-o balta.Pentru ca nu puteam sa le spun, nu acestor 4 noi baieti.Desi stiam ca nu au muscat-o totusi.

"Nu vom spune nimanui." a spus Louis."Atata timp cat nici tu nu vei spune nimanui ca dorm cu poza iubitei mele in brate."mi-am muscat buza, pulsul crescandu-mi si m-am intins pe canapea.

"Sunt chiar obosita." am incercat sa schimb subiectul."Putem sa mergem la culcare?Daca nu dorm, nu ati vrea sa aveti de aface cu mine dimineata." i-am avertizat.Zayn si Liam au aprobat, ridicandu-se.Am privit cum 4 dintre baieti ieseau din sufragerie, si asteptam sa faca si Harry la fel, dar nu a facut nimic.

"Pot sa vorbesc cu tine?" a intrebat brusc.M-am uitat spre usa, baietii disparusera si noi eram singuri.Ar fi nepoliticos sa-l refuz, asa ca am aprobat, ridicandu-ma.A mers pe langa mine, in timp ce ne indreptam spre balcon, ce era inafara livingului.

Intrand in balcon, aerul noptii mi-a izbit fata.Era improspator si usor rece.Harry a lasat usa crapata.Mi-am pus mainile in buzunare si ma uitam in departare inainte sa vorbeasca.

"Voi incerca sa fiu rapid, dar..." a suspinat, trecandu-si degetele prin par."Ceva despre modul in care arati imi aminteste de prietena mea, Darcy.Este logodnica mea acum." mi-a explicat.

"Deci..." am incercat sa intreb ce voia sa zica cu asta dar m-am oprit.

"Pentru ca locuiesti in America, probabil nu ai auzit de Darcy Monroe, dar a fost rapita acum 2 ani.Mereu vedeam aceasta...frica in ochii ei, si nu m-am putut abtine sa nu vad aceeasi frica in ochii tai cand trebuia sa raspunzi la intrebare." am tresarit si apoi m-am rugat sa nu fie prea vizibil.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum