[18] The Truth

5.8K 369 34
                                    

Avery Holmes

"Sunt chiar speriat despre ceea ce urmeaza sa imi spui." a recunoscut Niall, alaturandu-mi-se in sfarsit pe balcon, cu o patura in mana sa.Aerul era rece, dar suportabil.A pus o parte din patura pe mine si cealalta parte pe el.

Am zambit, incurajandu-ma.Asta era, in sfarsit aveam sa-mi eliberez greutatea de pe umeri.

Dupa ce i-am aratat lui Niall cicatricea de pe abdomen, a insistat sa continuam la hotel.Si am acceptat, nu voiam ca chelnerita sa auda tot.Tot drumul spre casa, Niall a cantat impreuna cu radioul, si incercam sa ma concentrez pe el, dar mi-era greu.

Am respirat zgomotos, inchizandu-mi ochii, aproape sa am un atac de panica.Eram asa de ingrozita de cum va reactiona Niall.

"Inainte sa-mi spui, pot sa te sarut, te rog?"a intrebat Niall.Am zambit si m-am intins spre el, sarutandu-l scurt.A zabovit o vreme dupa ce m-am indepartat, probabil neasteptandu-se la un sarut asa nasol, dar nu voiam sa-mi amintesc un sarut minunat, daca avea de gand sa-mi intoarca spatele.

Nu o va face.

"Asa." am suspinat."Vreau sa stii ca nu am mai spus nimanui despre asta.Singurii care stiu sunt Aimee, eu si Jake."A aprobat, incruntandu-se.

"A fost intr-un accident?" m-a intrebat.Mi-am scuturat capul repede.

"Nu, asta nu a fost un accident." am spus."Cineva mi-a facut-o intentionat." mi-am promis ca nu o sa plang,dar fata mea era asa fierbinte si am simtit cum lacrimile curg, halal promisiune.Niall nu a spus nimic.

"Eu, uh, am inceput sa ma intalnesc cu Jake cand eram boboc in liceu.Era un iubit minunat si iubitor, si am fost impreuna pana in clasa a 11 .In vara dupa clasa a 10 a..."m-am oprit incercand sa-mi adun gandurile, sa ma calmez.Niall, freca cerculete pe spatele meu, dar nu stia ce ardea in interiorul meu.

"S-a schimbat, foarte mult."am decis sa trec peste detalii."Ii placea sa mearga la petreceri foarte des, si ma tara dupa el.M-a fortat sa fac lucruri pe care nu voiam sa le fac, ca si cum ma controla.La naiba, chiar m-a controlat."

"Oricum," mi-am amintit ca voiam sa fiu rapida si fara durere prea multa, ca si cum ai trage un leocoplast."Um, Jake a inceput sa bea cand eram in penultimul an de liceu.Presandu-ma in multe privinte, incepand...." simteam greata, iar palmele erau incredibil de transpirate."Incepand sa ma loveasca."

Am inceput sa plang, nu in hohote sau ceva de genu', un plans silentios.Nu m-am uitat la Niall, abia puteam sa-i vad expresia de pe fata.Stiam ca se va infuria pe mine.

"Am crezut ca se va opri.Mereu imi spunea ca o va face, si l-am crezut pentru ca il iubeam.Chiar l-am iubit cu adevarat si credeam ca si el ma iubea.Eram tanara si naiva." Am folosit patura sa-mi frec ochii.

"S-a intamplat imediat dupa vacanta de Craciun, cand Jake a inceput sa fie mult mai abuziv, batandu-ma pana cand nu mai respiram." O alta pauza de plans din partea mea."Eram foarte, foarte speriata, iar parintii mei aveau problemele lor, si nu am vrut sa le stau in cale cu problemele mele, asa ca nu am spus nimanui."

Ma puteam intoarce spre Niall, doar ca stiam ca va fi nervos pe mine.Va fi furios ca l-am lasat pe Jake sa faca asta si ca l-am enervat.Asta era numai vina mea, si trebuia sa ma opresc pana sa pierd controlul.Trebuia sa fiu mai buna pentru el.

"M-a presat sa..." am oftat"Ne-am protejat, dar protectia nu este 100% sigura.Cred ca trebuie sa astepti 'sa fii casatorit' ca sa ai copii.Cateva saptamani mai tarziu am aflat ca o sa o am pe Aimee, si eram absolut terifiata.I-am spus lui Jake dupa, si m-a ranit.Foarte, foarte tare, si erau cioburi de sticla prin casa, iar un ciob ascutit aproape ca m-a taiat.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now