[30] California

4.5K 275 34
                                    

Avery Holmes

"Iubito, e timpul sa te trezesti."mi-a soptit Niall, mangaindu-mi usor bratul.M-am incruntat,cascand si intinzandu-ma in patul micut.Cand mi-am deschis ochii,eram surprinsa ca nu era lumina care sa vina de la ferestre.Si apoi mi-am amintit-mergem la hotel in California.

"Cat e ceasul?" am intrebat,vocea mea fiind usor ragusita.

"Cam 1.Toata lumea se trezeste acum ca sa ne cazam."a spus."Apropo, esti frumoasa." am simtit buzele sale lipite de frunte si m-am uitat la el, rosind.Nu m-as supara sa ma trezesc asa in fiecare dimineata.

"Pai, si tu arati incredibil de bine." l-am complimentat,facandu-i obrajii rosii.Usor, a venit mai aproape de mine,pana cand ne sarutam usor.Ma simteam nasol pentru ca nu-mi spalasem dintii,dar apoi mi-am amintit ca-i spalasem ceva mai devreme.

"Te iubesc." mi-a soptit Niall, mainile sale fiind pe talia mea.Am zambit,fiind fara respiratie ca sa-i mai pot raspunde.Cred ca intelesese, pentru ca a chicotit, intinzandu-se sa ma mai sarute o data.

"Hei, suntem gata sa-oh doamne!""a spus Liam, inainte ca noi sa spunem ceva.A oftat dramatic ca sa ne faca sa ne simtim nasol apoi a plecat, lasandu-ne singuri.Niall a inceput imediat sa rada isteric, batand din palme.L-am plesnit, nervoasa.

"Nu e amuzant!" am protestat."A fost asa jenant!"

"Nah! N-o sa-i pese, nu eram prea departe.Doar ne sarutam, iubire." m-a asigurat.Mi-am pus capul in maini,dar am decis sa merg cu Niall.Era doar Liam si eram prietena buna cu el, deci nu cred ca conta prea tare.

Dupa cinsprezece minute si cateva ranjete din partea lui Liam,eram gata de plecare.Parcasem in fata unui hotel-a durat o clipa sa-mi dau seama ca de fapt era o statiune.Erau cateva piscine, palmieri peste tot si hotelul ce parea un zgarie-nori.Cu siguranta nu era New York.

"Sa inteleg ca nu ai fost niciodata in California?" a intrebat Harry uitandu-se la mine.Nu am realizat ca eram cu gura larg deschisa pana atunci.

"Pai, obisnuiam sa locuiesc in Nevada dar nu am fost niciodata aici.Locul asta arata incredibil."mi-am scuturat capul."Nici nu vreau sa stiu cat costa."

"Nu conteaza,suntem miliardari." a chicotit Louis din partea cealalta a camerei.M-am uitat in jur , fiind doar cativa oameni.Imediat, inima a inceput sa o ia razna-unde era fiica mea?

"Unde-i Aimee?" am intrebat, deja panicata.

"A mers cu Sam si parintii tai." a spus Harry luand o banana, incepand sa o decojeasca.

"Pai, o sa plec." am decis."Suntem doar noi 4?Unde sunt Darcy, Liam si Zayn?" m-am incruntat, uitandu-ma in jur.Nu era nimeni in spate in afara de noi 4.

"Probabil au plecat deja."a spus Niall, venind de pe hol fara tricou.Am incercat sa-mi mut ochii spre ceilalti baieti din camera,dar era cam greu.Nu puteam nega asta.Si-a tras rapid un maieu albastru din bagaj."Gata."

Louis,Harry si eu am luam bagajele si am plecat.Vremea era perfecta-de cand era primavara, trebuia sa fie cam 17 grade, ceea era nu mai bine.O garda ne-a intalnit la poarta si ne-a condus in hol, unde eram din nou reuniti.

"Trebuie sa mergem la piscina mai intai." a spus Darcy, apucandu-ma."Trebuie sa ma bronzez inainte de nunta."am chicotit, aproband.

"Mama!" o voce mica a zis.Am zambit si am pus bagajele jos, ridicand-o.Era inca in pijamale,dar parul ii era in codite si avea dintii periati.Ma simteam nasol,era pentru prima data cand nu o pregatisem pe Aimee.

"Multumesc, mama." am zambit catre ea.

"De fapt, draga, tatal tau i-a aranjat parul." a spus, uitandu-se la tata, care a dat din umeri.Mi-am amintit-mereu obijnuia sa-mi faca parul in tot felul de codite cand eram copil.Deasta avea acum parul prins in cozi.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now