4.BÖLÜM

9.6K 428 46
                                    

Medya : Çiftlik evi
Belki siz bıkacaksınız ama ben bunu söylemekten bıkmayacağım.
"Büyük bir aile olmamız dileğiyle."

Kemerlerinizi sonlara doğru iyice sıkın. Çünkü son da bir takla atacağız. 💃🏻

Bu arada bu zamana kadar ilk defa bu kadar hızlı bölüm atıyorum. Bende şaşkınım ama bu günler de çok yazasım var💞

Hadi satır arası yorum atın konuşalım 🥰

"Ben..." dedim ve öylece bekledim. Bir şeyler demeliydim ama ne diyebilirdim ki? Aslında çekinmeye gerek yoktu. İçimden ne geliyorsa söyleyecektim.

"Kusura bakmayın Levent bey. Ben aşırı resmiyet sevmediğimden böyle konuşmayı tercih etmiştim. Bir daha olmaz."

Levent bey ile olan bir kaç saniyelik bakışmamızdan sonra dışarıya bakmıştım. Her zaman sevdiğim insanlara kırılırdım. Fakat şimdi bu hissettiğim neydi böyle? Kalbim paramparça olmuştu sanki. Derin bir iç çekip başımı cama yasladım. Ormanlık yoldan çıkıp siyah uzun bir kapıdan geçmiştik. Kapının üzerinde eski döşemeli bir yazı vardı.

Rıza'nın Çiftliği

Rıza kimdi acaba? Çiftlik o kadar güzel gözüküyordu ki insan burada yaşlanmazdı. Araba durduğunda Semih inip kapıyı açmıştı. Levent bey indiğinde bende arkasından inmiştim. Başımı kaldırıp iki katlı ama oldukça uzun olan evde göz gezdirdim. Kuşların cıvıltısı ve havada ki o temiz koku o kadar güzeldi ki.
"Burası çok güzel."

Semih kapıyı açtığında eve girdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Semih kapıyı açtığında eve girdim. Arkamı dönüp Levent beye baktığımda hala orada durmaya devam ediyordu. Evde gözlerini gezdiriyordu. Yüzünde sıkıntılı bir ifade vardı. Bu eve gelmeyeli uzun zaman olduğunu söylemişlerdi. Ama ne vardı ki bu evde?

" Levent bey bir sorun mu var?"

Gözleri beni bulduğun da tekerlekli sandalyesinin düğmesine basıp yanıma geldi. Eve girdiğin de bende peşinden girmiştim. Her yer antika aksesuarlar ile doluydu. Büyük salona doğru yürüyüp koltuklara baktım. Ev oldukça temizdi.

" Levent bey her ay ev temizleniyor. Ben şimdi aldıklarımızı dolaba yerleştireceğim ve başka bir isteğiniz yoksa gideceğim efendim."

Levent evin içinde ki bakışlarını Semihe çevirdi.
"Gidebilirsin."

"Bu arada Hasan usta şuan atlar ile ilgileniyor. Gittiğiniz de orada bulabilirsiniz."

Levent başını salladı. Semih gittiğinde tekrar göz göze gelmiştik. Derin bir nefes aldım. Ne söylesem bilmiyordum.

"Otur hemşire."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SARFINAZAR | 𝑺𝒖𝒗𝒆𝒚𝒅𝒂Where stories live. Discover now