Κεφάλαιο 5

556 33 0
                                    



Σηκώνομαι μονη μου σημερα και κοιταζω το ρολόι στο κομοδίνο μου. Η ωρα ειναι 11.Δεν εχω να κανω και τιποτα μιας και ειναι Σάββατο. Οποτε αποφασίζω να κατσω και να κανω τα μαθήματα μου.

Λυνω τις ασκησεις απο τα μαθηματικα και αφου κανω μια ανάγνωση στα αρχαια και την γραμματική μου τα βαζω στην τσαντα και ειναι ετοιμα για την Δευτέρα. Σηκώνομαι και κοιταζω απο τωρα μεσα στην ντουλαπα μου για το τι θα φορέσω.

Κατεβαίνω τα σκαλια να φαω κατι γιατι η κοιλια μου γουργουρίζει και δεν λεει με τιποτα να σταματήσει. Καθως τρώω πρωινό σκρολαρω στην αρχικη του γιουτιουμπ μου για να δω αν υπάρχει καποιο νεο τραγούδι.

Μου βγαζει κατι περίεργα ηλιθια ραπ. Ουτε καν ξερω γιατι. Εγω δεν τα ακουω αυτα. Τα αγγλικά τα λατρεύω περισσότερο. Βασικα ειναι τα μονα που ακουω και αυτο ειναι η αληθεια.

Τα προσπερναω και βαζω το somebody love somebody να παιζει αλλα αφου εφαγα 2 φρυγανιές σηκώνομαι να παω πανω για να ψαξω στο λάπτοπ μου τι μακιγιαζ θα κανω για το απόγευμα. Ξεχασα να βγαλω και ρούχα.

Οποτε κοιτάζω προσεχτικά την ντουλαπα μου και οταν βλεπω ενα γκρι τζιν σκέφτομαι πως ηρθε η ωρα να φορεθεί. Το βγαζω και το αφήνω στο κρεβατι μαζι με μια πλατη ασπρη μπλουζα και τα αιρ. Και επειτα παιρνω το λάπτοπ μου και ψαχνω στην σελιδα της μακ.

Διάφορα κοριτσια που ασζολουνται με αυτο ανεβαζουν φωτογραφιες απο αυτα που κανουν και ετσι εμπνεομαι και εγω. Εξαλλου ολα μου σχεδον τα καλλυντικά ειναι της μακ. Εκτός απο κατι αλλα που ειναι τελείως οικολογικά και δεν εχουν και τοσο έντονες αποχωρήσεις οπως της μακ.

Ξεφυσαω και κοιταζω την ωρα. Εχει παει σχεδον 1. Ποτε πηγε ουτε και εγω ξερω. Αποφασίζω να βαλω το κινητο μου να φορτίσει και να παω μεχρι το σπιτι του Τέιλορ. Εχουμε καιρο να κανουμε κατι μονοι μας. Μπαινω στο αμαξι και ο σοφερ κλεινει την πορτα.

"Παμε στο σπιτι του Τέιλορ"λεω και εκεινος βαζει μπρος και εγω ξεφυσαω και κοιταω εξω απο το παράθυρο. Δεν ειναι πολυ μακρια. 10 λεπτα. Οποτε φτανουμε σχεδον αμεσως και βγαινω και μπαινω στο σπιτι του. Τον βλεπω στον καναπε να παιζει ηλεκτρονικά και μολις με βλεπει το αφηνει και σηκώνεται όρθιος.

"Μωρο μου; Πως και απο εδω;"ρωταει και με αγκαλιαζει. Χαμογελαω και επειτα εκεινος ενωνει τα χειλη μας και με φιλαει. Μολις πια κανει πισω τον κοιταζω και μου χαμογελαει πλατια.

the new boyWhere stories live. Discover now