Κεφάλαιο 1

1.9K 67 2
                                    


Ανοιγω τα ματια μου ετοιμη να λιποθύμησω. Αισθάνομαι οτι δεν εχω ξεκουραστεί καλα. Οι γονεις μου ομως αποφασισαν να μου αλλαξουν σχολειο και απο το ιδιωτικό πηγα στο δημόσιο.

Θα μπορουσα να κοιμηθω μια ωρίτσα ακομη αλλα αν γινεται αυτο καθε μερα με βλεπω να μενω απο απουσιες. Μας ειχαν καλομαθει ολους. Και εμενα και ολους μου τους φίλους.

Αλλα και εμεις μαλλον το εκμεταλλεύτηκαμε πολυ και δεν έπρεπε. Οι γονεις μας συνεννοηθήκαν να μας κανουν την ζωη πιο δύσκολη και σε εμενα αλλα σιγουρα και σε πολλα παιδια ακομη που πηγαιναν στο σχολειο μου.

Το ηλίθιο πάρτυ που οργανώσαμε μεσα στο σχολειο και εξωσχολικά παιδια πήγαινε καλα. Πήγαινε καλα μεχρι που εμφανιστηκαν κατι ταραξίες. Μπηκαν μεσα και αρχισαν να καταστρέφουν οτι έβρισκαν μπροστά τους.

Και τωρα; Να μαστε εμεις παιδια που εχουμε οτι θελουμε στο πιάτο με ενα ματσο λεφτα να τρεχουν απο πισω μας να πηγαίνουμε σε ενα δημόσιο σχολείο.

Ολοι οσοι ηταν μεσα στο παρτυ απο εμας πληρωσαν με βαρύ νόμισμα. Εδω και 2 μηνες παμε σε δημόσιο και παλι καλα που σε 5 ακομη μηνες θα τελειώσει αυτο το βάσανο. Σε 2 μηνες απο τωρα θα κλείσω τα 18 μου.

Μετα απο αυτο θα παω εσωκλειστη σε κολεγιο. Δεν θα παω σε κανενα ηλιθιο δημοσιο Πανεπιστήμιο. Ετσι αποφάσισα. Και εγω και οι φιλες μου και ολα τα υπόλοιπα παιδια που απο αυτο το παρτυ ηρθαμε στο δημόσιο.

Σηκώνομαι αργα απο το κρεβατι μου και τείνω να πιασω το κοκαλάκι των μαλλιων μου. Οταν τα πιανω πισω. Οτι πιάνετε δηλαδη αφου ειναι κοντά. Κοιτάζω την ντουλάπα μου για να δω τι θα βαλω.

Αν αναρωτιέστε οχι. Οι παλιες μου συνήθειες δεν αλλαξαν ουτε στο ελάχιστο. Κανω πολυ ωρα μεχρι να ετοιμαστώ για το σχολειο και οταν πια τελειώνω δεν εχω καθολου χρονο για πρωινό. Οποτε το πρωινο τρωει ενα μεγαλο Χ απο εμενα για ενα καληγραμμο σωμα.

Οταν πια αποφασιζω να ντυθω λιγακι απλα και βαζω ενα απλο μποιφρεντ τζιν και μια κοντη γκρι μπλουζα και τα υπέροχα σουπερ σταρ μου, πλενω το πρόσωπο μου,τα δοντια μου και φυσικα αρχίζω να βαζω πριν βαφτω με τα οικολογικά πανάκριβα καλλυντικά μου ενυδάτικες κρεμες.

Οταν πια τελειώνω και με αυτα ειμαι έτοιμη για το σχολειο και αφου παρω το μπομμπερ μου κατεβαίνω κατω οπου καθονται οι γονεις μου για να τους καλημερισω και να φύγω.

the new boyWhere stories live. Discover now