Κεφάλαιο 19

340 27 4
                                    






Γυρναω απο την αλλη και κοιταω το ρολοι. Ειναι ωρα να σηκωθώ. Θα πρεπει να ετοιμαστω για το σχολειο.

Ολο το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθολου. Γυρνουσα μια απο εδω και μια απο εκει. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να πει κατι τετοιο η ψυχολόγος.

Προσπαθούσα να το αναλύσω ολο το βραδυ αλλα δεν ηξερα πως. Δεν ηξερα τι να σκεφτώ. Χθες με έπαιρνε και τηλέφωνα ο Τέιλορ. Δεν καταλαβαινω τι αλλο θελει τελος παντων αφου χωρίσαμε.

Και με το θεμα του Αλεξ; τι θα κανω; εχω κατι ακομη να κανω. Εχω να τον κανω να με αγαπησει. Και οσο πιο γρήγορα θα γινει τοσο πιο γρήγορα θα ξεμπλέξω.

Σηκωνομαι απο το κρεβατι και ψάχνω την ντουλαπα μου. Τι στο καλο να βαλω σημερα; περνώ ενα μοβ τζιν και αποφασιζω να βαλω αυτο. Με μια κόκκινη μπλουζα και τα κόκκινα σουπερ σταρ που εχω.

Κανω τα απαραίτητα στο μπανιο και επειτα βγαινω και αρχιζω να βάφομαι. Οταν τελειώνω περνω το τζακετ μου το μωβ και κατεβαίνω τα σκαλιά.

Ειναι και ο μπαμπας μου και η μαμα μου εκει. Με κοιταζουν και οι δυο τους. Τοτε ο μπαμπας μου ανοιγει το στομα του να μιλήσει.

"Φαίνεσαι λιγο κουρασμενη. Δεν κοιμήθηκες καλα;"ρωταει και εγω ξεφυσαω καθως τον κοιταζω.

"Ειμαι μια χαρα"λεω καθως βγαινω προς τα εξω οπου με περιμένει ο Σοφερ μου. Μπαινω στο αυτοκίνητο και βαζει μπρος.

Οταν φτανουμε στο σχολειο παιρνω την τσαντα μου και κατεβαίνω. Η Σουζαν ειναι εκει. Με κοιταζει.

"Τι θελεις παλι;"ρωταω σοβαρη κοιτωντας την και εκεινη γυρναει να ματια της ως ένδειξη αδιαφορίας.

"Εγω τιποτα. Αυτος θελει"λεει και μου δείχνει τον Τέιλορ"και θα κατσεις να τον ακουσεις οπως και να εχει. Στο λεω για να το ξέρεις απλώς"λεει και ξεφυσαω καθως με πλησιαζει και η Σουζαν απομακρύνεται.

Αφου βλεπει πως εγω δεν λεω τιποτα κατεβαζει το κεφαλι του και καθαριζεο τον λαιμο του και επειτα με κοιταζει. Το βλεμμα του πλέον μου ειναι αδιάφορο.

"Βαλ σε παρακαλω πρεπει να με ακουσεις λιγακι."λεει και εγω τον κοιταζω σοβαρη.

"Με βλεπεις να μιλαω; εμπρος πες οτι θες να πεις για να φυγω"λεω και εκεινος φαινεται απογοητευμένος απο τον τροπο που μιλαω.

the new boyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora