Κεφάλαιο 67

363 26 53
                                    








Ανοιγω τα ματια μου και σηκωνομαι αμεσως. Τελευταία εχω αφησει σχεδον το σχολειο και το ξερω οτι αυτο δεν ειναι σωστο.

Ο μπαμπας μου με εχει στηρίξει πολυ αλλα αυτο δεν αλλαζει τα πραγματα και δεν σημαινει οτι θα το εκμεταλλεύομαι. Θα πρεπει να παω σημερα.

Ξεφυσαω. Σηκωνομαι ανοιγω την ντουλαπα και προσπαθω να αποφασισω τι θα πρεπει να φορεσω σημερα. Δεν ειμαι σιγουρη αλλα θα πρεπει να το σκεφτώ καλα.

Παιρνω μια λιλα φορμα και την κοντη μπλουζα της οπως και την ζακετα. Φοραω τα μαυρα μου αιρ και κοιταζομαι στον καθρέφτη.

Ξεφυσαω και πηγαινω στο μπανιο. Αφου κανω και σημερα τα απαραίτητα πηγα αμεσως να βαφτηκα λιγακι για να μην ειμαι τελειως χαλια. Δεν ξερω γιατι σηκωθηκα καν.

Ο Αλεξ ισως να μην ειναι καν εκει. Ή ακομη χειροτερα να ειναι με εκεινη εκει. Και εγω αυτο δεν θα μπορω να το δω.

Κατεβαίνω τα σκαλια και βλεοω τους δικους μου εκει. Τον Λυβιο εχω να τον δω αρκετες μερες. Ετσι παιρνω ενα ποτήρι χυμο. Πινω μια γουλια.

"Ο Λυβιο που ειναι;"ρωταω και γυρνανε να με κοιταξουν και οι δυο τους. Ο μπαμπας μου ξανα κοιταζει το πιατο του.

"Εφυγε μαζι με την κοπελα του. Μετακόμισε σε ενα σπιτι. Καινούργιο καπου εδω κοντα. Ο μπαμπας σου τον βοηθησε"λεει η μαμα μου και εγω κοιταζω τον μπαμπα μου. Χαμογελαω. Ειναι ο καλυτερος άνθρωπος.

"Σε ευχαριστώ που βοηθησες τον αδερφό μου μπαμπα"λεω και σκύβω και του δινω ενα φιλι και απειτα απο αυτο κατευθύνομαι προς τα εξω.

Ο Σοφερ ειναι εκει και μολις με βλεπει αμεσως ανοιγει την πορτα καιπαινω μεσα στο πανεμορφο καινούργιο αυτοκίνητο.

Πηγαινουμε προς το σχολειο και αφου δεν δινω πολυ σημασία φτανουμε γρηγορότερα απο οσο φανταζομουν.

Κατεβαίνω και ο σοφερ μου φευγει. Παιρνω μια βαθια ανασα και μπαινω στο προαυλιο. Εχω χασει και την τσαντα μου. Κοιταζω δεξια και αριστερα αλλα δεν βλεπω κανοναν.

Ουτε την Σουζαν...ουτε τον Αλεξ...ουτε τον Τέιλορ ή τον τρισαν...ουτε την Ελενα ουτε τον Μαρκους ουτε την Πελινα. Κανενας.

Ξεφυσαω και καθομαι σε ενα παγκακι και περιμενω υπομονετικά. Δεν κερω τι εχει γινει και γιατι δεν ερχεται κανενας τους. Αναρωτιεμαι πως ειναι και ο Τέιλορ.

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα