Κεφάλαιο 11

427 29 12
                                    




Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω το ρολόι. Ειναι 11 η ωρα. Ειναι Σάββατο. Θα μπορούσα να κατσω ολη μερα στο κρεβατι. Η μαμα μου μπαινει στο δωματιο και με κοιταζει.

"Τι;"την ρωταω αφου απλως καθεται εκει και με κοιταζει. Να με εκνευρίσει ηρθε παλι ειμαι σιγουρη. Και δεν εχω καμια ορεξη για τις βλακειες τις πρωι-πρωι.

"Γιατι μαλωσες με τον Τέιλορ;"ρωταει και μολις το ακουω ξεφυσαω αγανακτισμένη και σηκωνομαι για να μπω στο μπανιο και να μην της δινω σημασία."απαντησε μου"λεει και έρχεται απο πισω μου.

"Τι θες ρε μαμα; δεν μαλωσαμε μια χαρα ειμαστε μαλλον η μαμα του δεν ακουσε καλα"της λεω αποτομα. Ηταν φυσικο. Οτι ακουει η μαμα του το λεει στην δικη μου. Δεν το αντεχω αυτο.

"Σε παρακαλω βρε βαλερια μιλα μου αν εχει γινει κατι"λεει η μαμα μου με την γλυκια της φωνη. Συνήθως της μιλουσα αλλα απο τοτε που με ανάγκασαν να αλλαξω σχολειο δεν της εχω ξανα μιλήσει για θεματα μου.

"Μηπως υπάρχει καποιο αλλο αγορι που νιώθεις περισσότερα απο οτι με τον Τέιλορ"λεει και αμεσως με κανει να φρικαρω με οτι ειπε.

"Ρε μαμα"λεω και εκεινη με κοίταζει για να δει τι θα της πω. "Μην λες βλακειες και ασε με στην ησυχια μου θελω να παω και να βουλιαξω στην μπανιέρα μου"λεω και μπαινω στο μπανιο μου και κλεινω την πορτα στα μούτρα της.

Κλειδωνω την πορτα και καθομαι πανω της. Κυλαω προς τα κατω καθως ξεφυσαω. Η τυπισσα ειναι τρελη. Δεν με αφηνει στην ησυχία μου.

Πηγαινω και ανοιγω το νερο για να γεμίσει η μπανιέρα μου. Ειναι μεγαλη και ειναι και θερμενομενη. Ετσι την ανοιγω για να μην κρυώσει το νερο γιατι εχω ορεξη να μεινω αρκετη ωρα εδω μεσα.

Ριχνω σαμπουαν λαδακια ειδικα για το δερμα,αρωματικά και οτι αλλο εχω. Πηγαινω μπροστα στον καθρέφτη. Βγαζω τα ρουχα μου και κοιταζω το σωμα μου. Δεν ειναι μυωδης. Ειναι ομως θεολεπτο και ωραιο ετσι οπως μου αρεσει.

Ανεβαίνω στην ζυγαριά. Ειμαι 55 κιλα. Ειμαι μια χαρα. Χαμογελαω και γυρναω στην μπανιέρα που γέμισε. Πλησιαζω και μπαινω μεσα. Αμεσως χαλαρώνω και κλεινω τα ματια μου.

[...]

Φοραω την ροζ φορμα μου και την ασπρη μπλουζα που αφηνει την λεπτη κοιλια μου να φαίνεται. Τα αιρ μου και μια ζακετα ροζ αφου η μπλουζα ειναι ραντακι. Κοιταζομαι και ειμαι πολυ όμορφη.

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα