Κεφάλαιο 66

367 26 21
                                    









Το κρεβατι μου κουνιέται σαν τρελο και οταν γυρναω να κοιταξω βλεπω την Ελενα να πηδαει επανω και να με κοιταζει.


"Συγνωμη που σε ξυπναω ετσι αλλα δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνήσεις αλλιως και επειδη θα πρεπει να φυγω σε λιγο επρεπε να σηκωθείς χωρις καθυστέρηση"λεει καθως κατεβαινει και εγω τριβω τα ματια μου με τα χερια μου.


"Μα τι λες; που στο καλο θα πας πρωι-πρωι;"ρωταω και εκεινη γελαει και ανοιγει την ντουλαπα μου. Διαλέγει ρουχα και αλλαζει μπροστα μου γελωντας.


"Με περιμενει ο γκαμπ. Ναι η αληθεια ειναι πως δεν υπηρχε περίπτωση να ειναι ηρεμος λεει πως του ελειψα και πως μολις τα εμαθε απο τον Αλεξ τρελάθηκε...δεν ειναι γλυκας;"ρωταει και εγω ξεφυσαω αγανακτισμένη και ξαπλωσω πισω στο κρεβατι.


"Οπως το φαντάστηκα λοιπον...για να μην με ρωτας σε ξυπνησα για να ντυθείς να εισαι ετοιμη γιατι ο αδερφός μου ερχεται απο εδω"λεει και ξανα σηκωνομαι αποτομα.


"Τι ερχεται να κανει εδω;"ρωταω αμεσως σοβαρη.


"Να αγορασει απο τα ρουχα σου"λεει και εγω προσπαθω να καταλαβω τι εννοει"συγκεντρωσου Βαλερια. Ερχεται να μιλησετε"λεει καθως βάφετε με τα καλλυντικά μου.


"Να πουμε τι; Μολις χθες με χωρισε τοσο απλα χωρις καν να μου εχει μιλησει για αυτο και χωρις να ξερω τιποτα"λεω αποτομα και σηκωνομαι εντελώς απο το κρεβατι μου κι πηγαινω κοντα στο παράθυρο.


"Ξερεις οτι το εκανε για εμενα. Δεν πρεπει να του κρατησεις κακια για αυτο"λεει σοβαρη κοιτωντας με μεσα απο τον καθρέφτη.


"Με την Σουζαν τι εκανε;"ρωταω και εκεινη ξεφυσαει και την βλεπω σκεπτική. Ισως να εχει και δικιο...το εκανε για εκεινη και τωρα απλος θα πρεπει να το δεχτώ...


"Της ειπε πως ειναι μαζι της. Ξερεις ετσι για λιγο για να μην κανει αλλες μαλακιες και να ερθουν τα πραγματα λιγο στην θεση τους"απανταει. Ισως παλι και οχι. Δεν εχει δικιο. Δεν θα δεχτώ τιποτα.


"Παρτον και πες του να μην κανει τον κοπο να ερθει μεχρι εδω γιατι δεν πρόκειται να ακουσω τιποτα και θα τον διώξω οπως ειναι"λεω αμεσως και η πορτα του δωματιου μου χτυπαει.


"Πολυ αργα ειναι για κατι τετοιο"λεει και πλησιαζει την πορτα. Εγω απλος κοιταζω έκπληκτη"εγω φευγω καλα να περάσετε"λεει και κλεινει την πορτα πισω της αφηνοντας εμενα και τον Αλεξ μονους.


the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα