Κεφάλαιο 58[Bonus]

361 29 24
                                    









Ανοιγω τα ματια μου και αφου κατσω δυο λεπτακια για να πείσω τον εαυτο μου οτι πρεπει να σηκωθώ σηκώνομαι .


Ντυνομαι οσο πιο γρήγορα μπορω και πηγαινω στην κουζινα. Η καφετιέρα ειναι ακομη σπασμενη στο πατωμα και εγω την μαζευω.


Θυμαμαι την μερα του ατυχήματος και φρικαρω ακομη και τωρα. Όταν το αμαξι επανήλθε στην κανονική του σταση και γυρισα να κοιταξω την Βαλερια τα ματια της ηταν κλειστα.


'Βαλερια' φωναζα φοβισμένος καθως δεν κουνιόταν 'σε παρακαλω μωρο μου ξυπνα. Σε παρακαλω' ελεγα και ξανα ελεγα μεχρι που εβγαλα το κινητο μου και καλεσα βοηθεια.


Ημουν απρόσεκτος επειδη μαλώνανε. Ησουν να ημουν φυλακή αν δεν επεμβενε ο πατέρας της οτι δεν έφταιγα εγω.


Και τωρα το κοριτσακι μου ειναι τυφλό. Και μου ειχε πει πως δεν επρεπε να ασχοληθεί μαζι μου εξ-αρχης. Ειχε δικιο.


Βγαινω απο το σπιτι και ανςβαινω στην μηχανή. Βαζω μπρος και με λιγη ωρα εχω κιολας φτασει στο γαμημένο σχολειο.


Αφου κλειδώνω την μηχανή πηγαινω μεσα στο σχολειο. Παιρνω εναν καφε και μετα πηγαινω να καθήσω μεσα στην ταξη. Τελευταια ολη την ωρα η Βαλ μου ελεγε να καθομαστε μεσα.


Οταν μπαινω στην ταξη εκεινη καθεται ηδη στο θρανιο μου πανω και εγω καθομαι στην καρεκλα μου. Εκεινη κανει κατι στο κινητο της και το κλεινει.


"Μωρο μου;"ρωταει και γυρναω να την κοιταξω. Αυτη δεν πηγε στο νοσοκομείο για να δει πως ειναι η Βαλερια που ηταν φιλη της.


"Μωρο μουυ"ξανα λεει και την κοιταζω"ελεγα να παμε στο σπιτι σου..."λεει και εγω δεν της απανταω. Την προηγούμενη φορα που πήγαμε να προχωρησουμε της ειπα πως ημουν κουρασμενος και κοιμήθηκα.


Το βλεμμα μου παει στο θρανιο που καθομασταν με την Βαλερια. Ειναι πιο μπροστα και ειχε γραψει στα πλαγια 'Alex♡Valerie'.


Το βλεμμα μου κολλαει εκει. Και πιάνω τον εαυτο μου να μου λειπει κολασμενα. Και τωρα ειναι μονη της. Και δεν βλεπει και...θεε μου.


"Να σου πω"ακουω την Σουζαν και την κοιταζω"τι ειπαμε για αυτην;"ρωταει και την βλεπω που κοιταζει εκει που κοιτουσα."σηκω"λεει και με τραβαει απο το χερι.


Δςν λεω τιποτα καθώς ανεβαινουμε καθ οι δυο μας στην μηχανη. Βαζω μπρος και μεσα σε λιγη ωρα φτανουμε στο σπιτι μου. Μπαινουμε μεσα και εκεινη μου χαμογελαει.


the new boyWhere stories live. Discover now