Κεφάλαιο 18

343 26 10
                                    





Ανοιγω τα ματια μου και ειμαι ετοιμη να ξυπνήσω. Το Σαββατοκύριακο ηταν δυσκολο. Δεν καταλαβαινω γιατι αλλα σκεφτόμουν συνεχώς τον Αλεξ.

Αυτό που του κανω ειναι το χειρότερο πραγμα και το ξερω καλα. Παρολα αυτα δεν το σταματαω. Εξαλλου τι θα του πω; και τωρα μαλλον δεν θα εχουμε και τοσο καλη σχεση με τα παιδια.

Μετα απο αυτο που εκανα. Αλλα δεν φταίω και εγω. Το φτασαν στα ακρα. Εμενα φτασαν στα ακρα. Νομιζα πως θα του πουν τα παντα.

Σηκώνομαι απο το κρεβατι να ετοιμαστω για το σχολειο. Ανοιγω ρην ντουλάπα μου και περνωενα μπορντο τζιν με σκισιμο στο γονατο και μια μαυρη μπλουζα και φυσικα τα μαυρα αιρ μου.

Πηγαινω ξανα να κανω τα απαραίτητα και μετα βγαινω βαφομαι,χτενίζομαι και τα σχετικα.

Κατεβαίνω κατω και βλέπω την μαμα μου μονη της στο τραπεζι. Οποτε με κανει αμεσως να ρωτησω τι τρέχει.

"Ο μπαμπας;"ρωταω και εκεινη ξεφυσαει καθως με κοιταζει.

"Πηγε στο εξωτερικο θα γυρισει μαλλον αυριο. Εσυ πως εισαι;"ρωταει καθως με παρατηρει.

"Δεν καταλαβα; εσυ πως θελεις να ειμαι;"ρωταω και εκεινη ξανασηκωνει τους ωμους της"ειμαι καλα χαλαρωσε"λεω και γυρναω και βγαινω απο το σπιτι. Ο σοφερ περιμένει και μπαινω μεσα.στο αμαξι.

Οταν πια φτανουμε στο σχολειο. Κατεβαίνω περνω και την τσάντα μου. Μπαινω στο προαύλιο και μπροστα μου ειναι η Σουζαν.

"Τι θελεις;"ρωταω αμεσως αφου φαινεται απο το υφος της πως θα μου πει κατι. Φαινεται νευριασμένη.

"Τι θελω; τι συμπεριφορά ηταν αυτη χθες Βαλερια; υποτίθεται το καναμε για να γελάσουμε. Εσυ οχι μονο δεν γελασες αλλα και έριξες το μιλξεικ του τρισαν στο κεφαλι του"λεει σοβαρη.

"Εκεινος εκανε οτι του ειπα εγω. Δεν έφταιγε σε τιποτα και εγινε ρεχιλι στην καφετέρια. Τι εχει γινει με εσενα και τον Αλεξ; αρχισες να τον ερωτεύεσαι;"ρωταει σοβαρη.

"Οχι"απανταω αμεσως. Αποκλείεται να τον ερωτεύομαι. Απλος τον καταλαβαινω απόλυτα. Καταλαβαινω τι εχει περασει.

"Τοτε τι διαολο εχεις παθει και συμπεριφέρεσαι ετσι;"ρωταει αποτομα και με κανει να νευριασω. Ολα τα νευρα που εχω μαζεψει με κανει να τα βγαλω.

"Υπάρχουν πραγματα που δεν ξερεις εντάξει; εξαιτίας σου τωρα πρεπει να συνεχίζω να τον δουλεύω. Και ναβτον κανω να με αγαπησει"λεω καθως φευγει ενα δάκρυ.

the new boyWhere stories live. Discover now