Κεφάλαιο 24

356 26 6
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και δεν μπορω να παρω ανασα. Η μυτη μου ειναι μπουκωμενη. Το κεφαλι μου ποναει πολυ και κρυώνω.

Το τηλεφωνο μου χτυπαει διπλα στο κομοδίνο μου. Το παιρνω στα χερια μου και βλεπω οτι ειναι ο Αλεξ.

"Μαμα"φωναζω δυνατα και μετα σηκώνω το τηλέφωνο"Αλεξ;"ρωταω και ακουω το γελιο του. Το καλυτερο φάρμακο.

"Πολυ πρωι το ξερω"λεει"απλος ηθελα να δω αν εισαι καλα. Ξερεις για αυτο που εγινε χθες"λεει και εγω χαμογελαω ακομη και αν δεν μπορω να παρω ανασα.

"Ναι. Δηλαδη οχι. Δηλαδη ναι...ναι ειμαι καλα για αυτο απλα δεν θα ερθω στο σχολειο"λεω και γελαω και ακουω την φωνη μου πως ακουστηκε.

"Πες μου οτι αρρώστησες;"ρωταει πιο σοβαρα μετα απο το τηλέφωνο. Η μαμα μου μπαινει και με κοιταζει.

"Λιγακι ναι"λεω και τον ακουω που ξυφυσαει.

"Ερχομαι"λεει και εγω αμεσως απανταω.

"Οχι. Οχι πήγαινε σχολειο. Ειμαι χαλια ετσι και αλλιως δεν γινεται να με πλησιασεις ετσι"λεω και εκεινος γελαει μεσα απο το τηλέφωνο.

"Σε λιγο θα ειμαι εκει"λεει και το κλεινει. Η μαμα μου με κοιταζει σοβαρη.

"Ειμαι αρρωστη"λεω και εκεινη οπως ειναι κανει όπισθεν και γυρναει να φωνάξει την υπηρέτρια. Παντα αυτο εκανε εξαλλου. Λεει ετσι πρεπει για να μην αρρωστενουμε ολοι. Εχω πολλα μικρόβια τωρα που ειμαι άρρωστη.

Μετα απο λιγο ερχεται η υπηρέτρια και μου δινει καποια χαπια. Ακουω καποιον να ξεροβηχει και γυρναω το κεφαλι μου να κοιτάξω. Εκεινος μου χαμογελαει.

"Μην έρχεσαι"λεω οταν κανει ενα ακομη βημα για να ερθει και σταματαει η υπηρέτρια βγαινει εξω και κλεινει την πορτα πισω της.

"Γιατι να μην ερθω;"ρωταει κοιτωντας με σοβαρός."τι εχεις,τι επαθες;"ρωταει ξανα.

"Σου ειπα και στο τηλέφωνο οτι αρρώστησα. Υπάρχουν πολλα μικρόβια εδω. Δεν κανει να εισαι διπλα μου"λεω και εκεινος γελαει και με πλησιαζει. Ενω εγω εχω φρικάρει.

"Τι κανεις;" τον ρωταω οταν βγαζει τα παπουτσια του και ανοιγει τα σκεπάσματα μου και μπαινει διπλα μου. Με αγκαλιαζει και εγω τον κοιταω στα ματια οπως και εκεινος.

"Καθομαι διπλα σου να σε ζεστάνω και να σου συμπαρασταθω"λεει και κοιταζει τα χειλη μου. Παει να με φιλησει και γυρναω απο την αλλη.

the new boyWhere stories live. Discover now