Κεφάλαιο 30

360 26 10
                                    








Σηκωνομαι αποτομα οταν ακουω εναν θόρυβο. Κοιταζω και βλεπω οτι δεν ειναι στο κρεβατι ο Αλεξ. Ξανα ακουω ηχο απο την κουζινα.

Χαμογελαω και ειμαι σιγουρη οτι πηγε να κανει πρωινό να φαμε. Λιγο στεναχωρήθηκα που δεν ξυπνησα και σημερα μεσα στην αγκαλια του αλλα δεν πειράζει το οτι ειμαι εδω μετράει.

Σηκώνομαι και κοιταζω τον εαυτο μου στο μικρο καθρέφτη που εχει εδω στο δωμάτιο. Πιανω τα μαλλια μου σε εναν κεφτε πανω στο κεφαλι μου.

Πηγαινω στο μπανιο με την οδοντόβουρτσα μου και πλενομαι. Πλένω και το πρόσωπο μου και αφηνω εδω την οδοντόβουρτσα μου.

Πηγαινω προς την κουζινα. Τον βλεπω που κάθεται μπροστα απο την κουζινα και βλεπω και την Πελινα στην καρεκλα.

"Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να πεις"λεει και Αλεξ καθως βαζει στο πιατο κατι απο το τηγάνι αλλα δεν δινω σημασια τι ειναι.

"Ρε σου λεω η φιλη της, αυτη η Σουζη πως την λενε προσπάθησε να με πλησιασει."λεει και εγω αμεσως χανω χτυπους" Ηθελε λεει να κανει παρεα μαζι μου γιατι της φαίνομαι καλη. Τι στο διάολο;"ρωταει και εγω μπαινω στην κουζίνα κάνοντας θόρυβο για να με δουν.

"Καλημέρα"λεω και χαμογελαω καξ στους δυο τους. Ο Αλεξ με πλησιαζει και με φιλαει στα χείλη.

"Καλημερα. Δες σου έφτιαξα ομελετα με μπέικον και τυρί"λεει και καθομαι στο τραπεζι. Εκεινος βαζει και ενα πιατο μπροστα στην Πελινα και κάθεται διπλα μου.

"Σε ευχαριστώ Αλεξ"του λεω και χαμογελαω. Η Πελινα βήχει και γυρναω και την κοιτάζω.

"Βαλερια πες μου λιγο κατι"λεει κοιτωντας με και εγω γνεφω και την προσέχω." Η φιλη σου η Σουζε"λεει και με κανει να γελασω.

"Σουζαν"την διορθώνω καθως ακομη γελαω αλλα δεν την βλεπω να την νοιαζει και τοσο πολυ.

"Έστω."λεει" τις τελευταίες μερες προσπαθεί να μου μιλήσει και δεν εχω καταλαβει γιατι. Μου ξεφουρνιζει ξερεις κατι άκυρα πράγματα. Οτι με συμπαθεί και θελει να γινουμε φιλες."συνεχιζει"ξες με τι εχει να κανει αυτο;"ρωταει.

"Ισως να θελει να σε πλησιάσει γιατι ξερει οτι εισαι φιλη του Αλεξ και επειδη πλεον δεν κανω τοση παρεα με αυτους...μαλλον θελουν να βρουν τροπο να με ξανα φερουν στην παρεα τους"λεω ψέμματα ξανα.

the new boyWhere stories live. Discover now