Κεφάλαιο 40

356 28 0
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και τον βλεπω που ακομη κοιμάται. Κοιμηθήκαμε αγκαλια χθες το βραδυ. Μετα απο τον λιγο έντονο καυγα μας ολα ηταν ηρεμα.

Σηκωνομαι και του αφηνω ενα φιλί στα χειλη αργα. Σηκωνομαι το ιδιο αργα για να μην τον ξυπνήσω. Κατευθύνομαι προς την κουζίνα.

Γεμίζω ενα ποτήρι νερο και πινω και ακουω ενα κινητο πανω στο τραπεζι να τρίζει. Γυρναω και βλεπω το κινητο του. Η Σουζαν τον καλει.

Εχω μεινει να κοιταζω το κινητο του. Αμεσως αρπαζω και το δικο μου πανω απο το τραπεζι και οταν σταματαει να χτυπαει το δικο του αμεσως καλώ τον αριθμό της.

"Ελα Βαλερια τι θελεις;"ρωταει και εγω παιρνω μια βαθια ανασα έτοιμη να της τα ψαλω.

"Τι διαολο κανεις; Γιατι παιρνεις τηλέφωνο τον Αλεξ; Οτι και αν κανεις δεν θα σου το σηκώσει. Άφησε μας ήσυχους"λεω σοβαρη και την ακουω να γελάει.

"Βαλερια. Τι δουλεια εχεις εσυ ακομη μαζι του; Γιατι δεν εφυγες οπως ειπαμε;"λεει και εγω αμεσως τα παίρνω.

"Πας καλα; ποτε δεν ειπαμε κατι τετοιο. Εκανα οτι ειπαμε. Τωρα ασε με στην ησυχια μου και κοιτα την ζωη σου"λεω αγρια.

"Αυτο σκοπεύω να κανω. Να κοιταξω την ζωη μου"λεει και εγω το κλείνω και πεταω το κινητο στο τραπεζι. Βαζω τα χερια μου μεσα στα πλεον μακριά μαλλια μου και πηγαινω προς το δωμάτιο.

Στέκομαι στην πορτα και ευτυχώς δεν έχει ξυπνήσει. Κοιμάται. Πηγαξνω προς το μπανιο και μπαινω μεσα. Βγαζω τα ρουχα μου και μπαινω στην μπανιέρα.

Ανοιγω το νερο και πέφτει καυτό πανω μου. Γινομαι σχεδόν μουσκεμα οταν ακουω την πόρτα να ανοιγει και γυρναω να κοιταξω και βλεπω τον Αλεξ να με κοιτάζει.

"Αλεξ...θελεις να κάνουμε μαζι μπανιο;"ρωταω και εκεινος απλος με κοιταζει. Εγω του χαμογελαω και εκεινος με πλησιαζει.

Παω να του μιλησω αλλα με παίρνει αγκαλια σε στιλ νύφης και με βγαζει εξω απο το μπανιο. Με αφηνει στο κρεβατι και εγω γελάω.

"Τι κανεις; Ειμαι βρεγμένη"λεω γελωντας και εκεινος ενωνει τα χειλη μας και κανει σιγα σιγα πισω και με ξαπλώνει.

Με φιλαει καθως τα χερια του πηγαίνουν στο στήθος μου.Μου χαϊδεύει το στηθος αργα. Με φιλαει στον λαιμο και ενω με χαϊδεύει και εγω κλεινω τα ματια μου.

the new boyWhere stories live. Discover now