Κεφάλαιο 3

767 44 0
                                    



Γυρναω ακομη μια φορα απο την αλλη και προσπαθώ να κοιμηθω για αυτην την 1 ηλιθια ωρα που εμεινε ακομη μεχρι να χτυπησει το ξυπνητήρι και να σηκωθώ για το ηλίθιο σχολειο ξανα.

Αλλα κατι δεν παει καλα. Εγω ποτε δεν ξυπνούσα 1 ωρα νωρίτερα. Ισα-ισα δεν μπορουσα να ξυπνησω την σωστη ωρα. Και τωρα απλα ξύπνησα και γυρνουσα μια δεξιά και μια αριστερά.

Ξεφυσαω και σηκώνομαι να ετοιμαστώ. Αφου διαλεξω απο τα καινούργια μου ρουχα ενα τζιν μαυρο και μια λευκή μπλουζα με τα αιρ μου παω να κανω τα απαραίτητα στο μπανιο και επειτα να βαφτω.

Και οταν πια τελείωσα αποφάσισα να κατεβω κατω να παρω πρωινό με τους γονεις μου μιας και που προλάβαινα. Οταν με είδαν να κατεβαίνω την σκαλα με κοιταξαν περίεργα γιατι μαλλον δεν περίμεναν να με δουν τοσο νωρις έτοιμη.

"Καλημερα Βαλερια."λεει ο μπαμπας μου"πως και τοσο πρωινή σήμερα;"ρωταει η μαμα μου αμεσως μετα και εγω καθομαι απέναντι τους σοβαρή και τους κοιτάζω.

"Ειπα μια φορα να φαω και εγω πρωινό μαζι σας αδου σε λιγους μηνες θα παω να σπουδασω και δεν θα ειμαι πια εδω"για ακομη ενα πρωινό αρνούμαι να κόψω την πλεον καθημερινή συνήθεια μου και τους ειρωνεύομαι.

"Μαλιστα"λεει ο μπαμπας μου και δεν με ρωτάνε ευτυχώς τιποτα αλλο γιατι πραγματικα δεν θα ειχα καμία όρεξη να κάθομαι και να μαλώσω. Ήπια ενα ποτήρι χυμο ανάμεικτο και κατι φρυγανιές με μέλι. Και οταν τελείωσα σηκώθηκα αμεσως να παω στο σχολειο.

Οταν πια εφτασα εβαλα την τσαντα στην πλατη μου και κατευθύνομουν στο παγκακι οπου τα κορίτσια καθονταν μονα τους σήμερα. Η Ελενα ηταν με το κινητο και η Σουζαν χαζευε τριγύρω.

"Καλημερα"λεω και καθομαι διπλα τους και η Ελενα κλεινει το κινητο της και με κοιταζει και γυρναει και η Σουζαν να με κοιταξει.

"Καλημερα"απαντανε και οι δυο ταυτόχρονα. Γελανε και γελαω και εγω. Δεν εχω ιδεα τι παει λαθος σημερα αλλα σιγουρα η ημερα ειναι ηλεκτρισμενη.

"Σοου πριν πεις οτιδήποτε και εσυ"λεει και δειχνει με το χερι εμενα"και εσυ"και δειχνει το ιδιο την σουζαν"εχω να σας πω πως η καινουργια μας ρουτινα εχει καταντησει βαρετη για εμενα. Αισθάνομαι πως δεν υπάρχει λογος για να έρχομαι πια σε αυτο το βαρετό σχολειο"λεει αγανακτισμένη και ξυφυσαει.

"Ναι κοριτσια"απανταει η σουζαν"συμφωνω και εγω. Πρεπει να βρούμε κατι διασκεδαστικο να κανουμε. Κατι που θα μας κανει να γελασουμε"λεει χαρούμενη και εγω ξεφυσαω.

the new boyWhere stories live. Discover now