Κεφάλαιο 32[Bonus]

386 24 19
                                    







Την νιωθω να κουνιεται πανω μου και ανοιγω αργα τα ματια μου. Οι σκέψεις μου τις τελευταίες μερες οργιάζουν για εκεινη.

Βλεπω τα ματακια της να κοιτανε το σωμα μου και οταν σηκωνει το κεφαλι της προς τα πανω να με κοιταξει,σηκώνει τα φρύδια της σπο έκπληξη αφου δεν περίμενε να με δει ξύπνιο.

"Ξυπνησες;"ρωταει καθως το χερι της χαϊδεύει το στηθος μου και νιωθω ολο μου το σωμα να ανατριχιάζει και να ζεσταίνεται. Πρεπει να χαλαρώσω.

"Ναι μωρο μου"λεω και την φιλαω πεταχτά στα χειλη. Εκεινη χαμογελαει και σηκωνεται πανω. Την βλεπω που κοιταζει την σακουλα με τα ρουχα της φιλης της.

Βγαζει απο μεσα ενα σετ απο μωβ εσωρουχα και γυρναει να με κοιταξει. Τα μαγουλα της παίρνουν μια ροζ απόχρωση καθως τα αφηνει στο κρεβατι.

"Η Ελενα"λεει για να το ακουσω και χαμογελαω. Βγαζει και ενα μπλε τζιν και μια μωβ μπλουζα και τα αφηνει επίσης στο κρεβάτι. Σηκωνομαι και εγω απο το κρεβατι και πηγαινω στο μπάνιο.

Δεν ξερω αν εκεινη θελει να προχωρήσουμε. Αλλα εγω το εχω αποφασίσει. Θα παω να μιλησω σημερα στον Σεαν.

Βγαζω τα ρουχα μου. Ακομη και το μποξερακι μου. Την ακουω πισω μου και γυρναω να κοιταξω. Με κοιταζει και γυρναει απο την αλλη.

"Αν δεν θελεις να κανουμε μαζι μπανιο μπορεις να μου το πεις ειναι οκευ μωρο μου"της λεω ηρεμα και την βλεπω που παιρνει μια βαθια ανασα. Η καρδια μου χτυπαει δυνατα απο το άγχος.

Την βλεπω που βγαζει τα εσώρουχα της και μένει γυμνή μπροστά μου. Ειναι τοσο όμορφη. Και αν ηξερα πως πρεπει να την αγγίξω για να μην την πονεσω ή να μην κανω κατι λαθος θα το εκανα τώρα.

Με πλησιαζει και με προσπερναει και μπαινει στην μπανιέρα. Γυρναω και την κοιταζω μου ανοίγει το νερό και το στηρίζει πανω απο το κεφαλι της.

"Θα ερθεις;"ρωταει καθως περνει το σαμπουάν και εγω χαμογελάω και πλησιάζω την μπανιερα και μπαινω μεσα. Πλενομαι και εγω οπως εκεινη.

Και μετα απο αρκετη ωρα τελειώνουμε και της δινω μια πετσετα. Την τυλίγει γύρω της οπως κανω και εγω με μια αλλη και βγαινουμε στο δωματιο.

Δεν μπορω να παρω το βλεμμα μου απο πανω της οσο εκεινη ντυνεται και οταν παει να γυρισει κανω πως ντύνομαι και εγω. Φοραω τωρα την φορμα μου και εκεινη το τζιν της.

the new boyWhere stories live. Discover now