Κεφάλαιο 65

362 39 7
                                    









Ψαχνω τα πραγματα μου εδω και πολυ ωρα. Απο το πρωι που ξυπνησα ειμαι ανήσυχη. Ο μπαμπας μου εστειλε 3 μεγαλόσωμους με τον Αλεξ για να παει σπιτι του.

Του επέβαλλε να παει να μαζεψει τα πραγματα του γιατι αυριο ειναι η πτήση του. Δεν εκατσε καν να με ακουσει και μου ειπε πως θα μιλησουμε σημερα.

Ψαχνω τις παλιες μου φωτογραφιες και τα ανακατεύω ολα μεσα στο δωματιο. Το κανω για να κατσει να μιλησει μαζι μου γιατι αλλιως ειμαι σιγουρη πως δεν θα μου δώσει σημασία.

Κοιταζω τριγύρω το δωματιο και βλεπω πως ειναι πιο ανακατεμένο ςπο καθε αλλη φορα. Πεταω τις φωτογραφιες μου στο πάτωμα και ακουω την πορτα να ανοιγει και γυρναω να κοιταξω.

"Βαλερια τι κανεις;"ρωταει σοκαρισμένη η μαμα μου κοιτωντας να χαλια και εγω την αγνοω και συνεχιζω να σκορπάω πραγματα παντου."θεε μου αν δεν σταματησει1 θα φωναξω τον πατερα σου"λεει ξανα.

Αυτο θελω μαμα. Να τον φωναξεις. Σκεφτομαι καθως συνεχιζω να σκορπιζω πραγματα. Μια φωτογραφια κολλαει στο ποδι μου.

Την σηκωνω και την γυτναω για να την δω. Δεν εχω καν ιδεα πως βρέθηκε αυτη εδω. Στην φωτογραφία ειναι η Ελενα με την Σουζαν.(εικονα πανω)

Την πεταω κατω και συνεχιζω να πεταω πραγματα μεχρι που ξανα ακουω την πορτα να ανοιγει και γυρναω να κοιταξω και βλεπω τον μπαμπα μου.

"Βαλερια τι στο καλο;"ρωταει ο μπαμπας μου και εγω γελαω κοιτωντας τον. Εκεινος με πλησιαζει και αλλο.

"Τελεια. Καταφερα να σε πεισω να με ακουσεις"λεω ειρωνικα και εκεινος με κοιταζει."θελω να δω τον Αλεξ"λεω τελικα.

"Βαλερια ο Αλεξ εχει δουλεια."λεει εκεινος.

"Δεν με ενδιαφέρει τι εχει μπαμπα. Ο Αλεξ θα ηταν εδω αν εσυ δεν τον αναγκαζες να φύγει"λεω δυνατα.

"Οτι κανω το κανω καθαρα για το δικο σου καλο. Ετσι θα εισαι ασφαλης!"λεει εκεινος σοβαρος.

"Δεν θελω να ειμαι ασφαλης. Θελω να ειναι ο Αλεξ εδω. Και εσυ τον διώχνεις"του φωναζω. Την ιδια στιγμη το τηλέφωνο μου χτυπαει και βλεπω στην οθονη το ονομα του Αλεξ.

"Αλεξ;"απανταω αμεσως και τον ακουω που ξεφυσαει σαν μανιακος."Αλεξ τι εγινε;"ρωταω αποτομα.

"Η Αδερφη μου γαμωτο. Εξαφανίστηκε. Την πηρε ειμαι σιγουρος!"φωναζει μεσα απο το τηλεφωνο και εγω παιρνω μια ανασα. Αυτο παραπαει. Δεν γινεται να κανει κατι στην Ελενα εξαιτίας μου.

the new boyWhere stories live. Discover now