Κεφαλαιο 47

332 24 7
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω εξω απο το παράθυρο. Η βροχη χτυπαει πανω σε αυτο και οι μικρές σταγόνες κυλάνε στην επιφάνεια του.

Ουτε σημερα εχω και τοση όρεξη να παω στο σχολειο. Ακομη και χθες που πηγα παρεα με τον Λυβιο η Σουζαν ηταν κολλημένη στον Αλεξ και μετα απλα εφυγαν μαζι.

Ισως πηγαν καποια βολτα. Αλλα δςν μπορω να καταλαβω τι στα αληθεια προσπαθει να κανει η Σουζαν με τον Αλεξ. Ακουω χτυπηματα στην πορτα και σηκωνομαι και ακουμπαω την πλάτη μου στο κρεβάτι.

"Περασε"λεω χωρίς να ξερω ποιος ειναι και οταν ανοιγω την πορτα βλεπω ξανα τον Λυβιο να μπαινει και να μου χαμογελαει. Μπαινει μαζι μου στο μαθημα δηλαδη μπηκε χθες.

Ακομη και αν εχει τελειωσει και τωρα πηγαίνει στρατό δεν τον νοιάζει και τοσο πολυ. Ειναι ξάδερφος μου απο την πλευρα της μαμας μου. Μου μοιαζει πολυ εξωτερικά οπως και στην μαμα μου αλλα εσωτερικα δεν μου μοιάζει.

"Γιατι εισαι ακομη στο κρεβατι σου; Πρεπει να σηκωθεις να πας στο σχολειο....δηλαδη να παμε"λεει και γελαει καθως καθεται στο κρεβατι και εγω ξεφυσαω.

"Αν σου πω οτι δεν θελω να παω; Η Σουζαν περιτριγυριζει πολυ τον Αλεξ. Δεν μπορω να την βλεπω κοντα του. Ουτε αυτην,ουτε καμια αλλα αυτην περισσότερο απο ολες.."εξηγώ.

"Σηκω να ντυθεις. Πρεπει να παμε στο σχολειο,οσο ειμαι εγω μαζι σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Την ξερω καλα την Σουζαν και ξερω οτι θα το παει στο τερμα"λεει κοιτωντας με.

"Κατσε τι εννοεις την ξερεις καλα;"ρωταω αμεσως και εκεινος με κοιταζει σοβαρος.

"Εε ναι αφου μικρος έβγαινα εδω μαζι σας αυτο εννοω. Την ξερω απο τοτε"λεει κοιτωντας με.

"Οχι πιστεψε με τοτε ηταν πολυ αθώα. Τωρα δεν ειναι ετσι. Ειναι σκυλα"λεω και εκεινος ξεφυσαει.

"Αντε κανε μου την χαρη. Δεν πειρα τσαμπα αδεια να ερθω να σε δω,ελα"λεει καθως με σηκωνει απο το χερι και ανοιγει την ντουλαπα μου.

Εγω τον κοιταζω και επειτα παιρνω ενα απλο τζιν απο την ντουλαπα με μια απλη μπλουζα και μια οτι ναναι ζακετα. Επειτα τα παιρνω στο μπανιο ντυνομαι κανω τα απαραίτητα και βγαίνω.

Οταν με κοιταζει μου χαμογελαει και εγω χαμογελαω λιγακι. Μου φέρεται πολυ καλα. Η μαμα μαλλον το εκανε για να μην νοιώθω μονη μου τωρα..

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα