Κεφάλαιο 57

349 26 5
                                    









Δεν μπορω να ρυθμίσω τον εαυτο μου. Νομίζω πως συνεχώς κοιταζω το κενο ενω το μονο που βλεπω ειναι μαυρο.


Ξεφυσαω και ξαπλώνω. Γυρναω απο την αλλη. Αποφασίζω να σηκωθώ και να βγω λιγακι εξω γιατι βαρέθηκα εδω μεσα. Απο χθες δεν εχει ερθει κανενας να με δει.


Το ξερω οτι εγω ζήτησα να φυγουν ολοι ομως δεν περιμενα να φυγουν ολοι-ολοι. Κανω να κατεβω απο το κρεβατι και πέφτω κατω.


Προσπαθω να σηκωθω ορθια αλλα δεν μπορω να πιαστω απο πουθενά. Ακουω την πορτα να ανοίγει και μένω ακίνητη.


"Βαλερια τι κανεις κατω;"ακουω την φωνη της Ελενας και ξεφυσαω με την ερώτηση που εκανε.


"Ψάχνω ενα σκουλαρίκι"λεω και ειμαι σιγουρη οτι κοιταζει και εκεινη κατω τωρα."Επεσα θα με βοηθησεις λιγακι;"ρωταω σοβαρη και νιωθω το χερι της να με πιάνει.


"Συγνωμη. Απλως νομιζα οτι...τελος παντων."με βαζει και ξανα καθομαι στο κρεβάτι.


"Είναι κανενας εξω απο εδω;"ρωταω καθως κοιταζω καπου. Δεν ξερω ουτε εγω η ιδια που αφου δεν βλεπω.


"Οχι δεν ειναι. Ηταν μεχρι πριν ποση ωρα ο Αλεξ και ο Τειλορ και μιλουσαν. Μετα οι γιατροι πήραν τον Τέιλορ και τον πηγαν στο δωματιο και έδειξα τον Αλεξ να παει να ξεκουραστεί"λεει.


"Θελω να σου ζητήσω μια χάρη"λεω αμεσως μετα και εκεινη ξεφυσαει.


"Πριν μου πεις οτι δηποτε. Ξερω οτι θα επρεπε να στο ειχα πει αλλα μου ζητησαν να μην στο πω και μετα απο τοσα χρονια χωρίς αποδείξεις δεν θα μπορουσα να σου πω κατι τετοιο και το ξερεις"λεει.


"Δεν θελω να σου πω για αυτο"λεω αμεσως"για τον Αλεξ. Θελω να του μιλησεις. Ενω του εχω πει σχεδον τα παντα δεν ειναι σιγουρος...χρειάζεται ενα έμπιστο ατομο"λεω σοβαρη ακομη και αν δεν την βλεπω.


"Εντάξει θα του μιλήσω. Αλλα αυριο γιατι σημερα με τον γκαμπ θα παμε να δουμε ταινια και θα σου ελεγα να ερθεις αλλα δεν μπορεις να φυγεις ακομη απο το νοσοκομείο.


"Ναι και δεν μπορω ουτε να δω"λεω και εκεινη βήχει αμηχανα.


"Συγνωμη για αυτο"λεει και τοτε ακουω την πορτα να ξανα ανοιγει. "Εμ ποιος εισαι εσυ;"ρωταει σοβαρη η Ελενα και εγω απλος ακουω.


"Δεν με θυμασαι Ελενα;"ακουωτ ην φωνη του Βικτωρ και μονο τοτε καταλαβαινω οτι μπηκε αυτος.


the new boyWhere stories live. Discover now