Κεφάλαιο 56

355 29 24
                                    








Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω απεναντι το τοιχο. Προσπαθω να καταλαβω που βρίσκομαι. Και οταν πια συνειδητοποιώ τι εγινε χθες σηκώνομαι αποτομα.


Ο Αλεξ με κοιταζει στα ματια αμεσως και εγω κοιταζω κατω. Βλεπω πως δεν φοραω τιποτα οποτε αρπαζω την κουβερτα και καλύπτω το στηθος μου.


"Αλεξ...ε"παω να πω αλλα τον βλεπω που ξεφυσαει αμεσως και δεν συνεχίζω. Παιρνει μια ανασα.


"Ξερω τι εγινε χθες. Θελω να πω θυμαμαι. Σχεδον καταλαβαινα οταν το εκανα"λεει και δαγκωνω τα χειλη μου. Αισθάνομαι παρα πολυ περίεργα μετα απο αυτο.


"Αλεξ εγω.."λεω και με κοιταζει. Περιμενει να δει τι θα πω"σαγαπαω"λεω και εκεινος βαζει το πρόσωπο του μεσα στα χερια του.


"Θελω τοσο πολυ να σε πιστέψω."λεει"αυτα που μου ειπες ακουγονται πειστικά αλλα δεν ξερω. "Λεει και εγω ξεφυσαω.


"Πρεπει να με πιστέψεις. Πρεπει να σε εχω διπλα μου. Οι δικοι μου χωρίζουν και ο Λυβιο ειναι αδερφος μου και εγω δεν το ηξερα"λεω αυτο που εμαθα χθες και εκεινος με κοιταζει έκπληκτος.


"Βαλερια σε καταλαβαινω. Αλλα εχω δωσει μια υποσχεση στην Σουζαν.."λεει και πριν συνεχισει τον διακόπτω φωνάζοντας.


"Αλεξ μου ειπε ηφη αυτη οτι,οτι και να σου πω δεν θα πιασει γιατι της υποσχέθηκες να προσπαθήσετε. Το ξερω. Για αυτο μου ειπε να μην προσπαθησω να σε πεισω, αλλα εσυ εισαι χαζος κςι την πιστευεις"λεω και προσπαθω να σηκωθώ μαζι με την κουβέρτα.


"Ειμαι χαζος; Αν ειμαι για κατι χαζος ειναι που σου έδωσα σημασια εξ-αρχης"λεει και εγω αφηνω μια ανασα. Συνεχισε να αναπνέεις φυσιολογικα Βαλερια.


"Εχεις δικιο. Και εγω δεν επρεπε να ειχα ασχοληθει μαζι σου"του ανταποδίδω το χτύπημα και με κοιταζει πλεον σοβαρος. Φεύγει απο το δωματιο.


Εγω βρίσκω την ευκαιρία και αρχιζω να μαζευω τα ρουχα μου. Τα φοραω οσο πιο γρήγορα μπορω και επειτα φτιάχνομαι λιγο στον καθρέφτη που εχει στο δωματιο.


Βγαινω και τον βλεπω ηδη ντυμένο στην κουζίνα. Παιρνω την καφετιέρα για να βαλω σε μια κουπα αλλα μου πέφτει απο το χερι. Σπαει και εγω τρομαζω.


Αμεσως σκύβω και αρχιζω να μαζευω τα γυαλια και με βρίζω. Ειμαι άχρηστη. Κόβω το χερι μου αλλα δεν με πτοεί συνεχιζω να μαζευω.


the new boyWhere stories live. Discover now