Κεφάλαιο 41

321 25 0
                                    





Ανοιγω τα ματια μου και κοιτάζω εκείνον που κοιμάται. Χθες μου ελεγε πως τον βολεύει περισσότερο να κοιμαται με το μποξερ του αλλα κοιμόταν με την φορμα του για να μην με κομπλαρει.

Σηκωνομαι και ειμαι διπλα του για να εχω μια καλύτερη θέα. Το σώμα του ειναι υπεροχο. Ειναι αρκετά σφιγμένος. Εχει λιγο κοιλιακούς πραγμα που δεν ειχα προσέξει.

Σηκωνομαι απο το κρεβατι και παιρνω το κινητο μου και βγαινω απο το δωματιο για να μην τον ξυπνήσω. Καλω την επαφη του σοφέρ μου και του λεω να ερθει απο εδω για να μας παει σχολειο.

Εγω φοραω ακομη τις φορμες του απο εχθες και μαλλον με αυτες θα παω σχολείο. Επειτα απο αυτο πηγαίνω στο μπανιο και αφου εχω εδω οδοντόβουρτσα και καλλυντικά αρχίζω να ετοιμάζομαι.

Βγαινω απο το μπανιο και πέφτω πανω του. Δεν εχει ντυθεί ακομη και εγω τον κοιταζω με χαμόγελο πριν του μιλήσω.

"Νομιζω πρεπει να ντυθείς λιγακι γρηγορα για να μην αργήσουμε"λεω γελωντας και εκεινος σκυβει και με φιλαει στα χειλη και μπαινει στο μπανιο χωρις να πει κατι.

Πηγαινω στην κουζινα και γεμίζω ενα ποτήρι νερο να πιώ. Το κινητο του Αλεξ παλι δονείται πανω στο τραπεζι και πλησιαζω. Λεει ενα νεο μυνήμα.

Το παιρνω στα χερια μου και ανοιγω. Δεν εχει κωδικό και μπαινω στο μυνήμα. 'Εχω κατι σοβαρο να σου πω' βλεπω μυνήμα απο την Σουζαν και η καρδια μου χάνει χτυπους.

"Τι κανεις;"ρωταει ο Αλεξ και μου πέφτει το κινητο του από τα χερια μου. Εκεινος το κοιταζει και μετα ξανα κοιταζει εμενα.

"Αλεξ....μιλας με την Σουζαν;"ρωταω και εκεινος ξανα κοιταζει το κινητο. Πλησιαζει και το σηκωνει απο κάτω. Διαβάζει το μυνήμα και το κλεινει και το αφηνει πανω στο τραπέζι.

"Δεν θα σε ρωτησω γιατι ανοιξες το κινητό μου αφου δεν εχω κατι να κρύψω, αλλα πιστεύω θα μου πεις απο μονη σου"λεει χωρις να απαντήσει σε αυτο που τον ρώτησα.

"Απλα...το ειχες στην δόνηση και το ακουσα...και ειπα αφου το ακουσα να το δω και να σου πω...απλα δεν ηξερα οτι μιλας με την Σουζαν"λεω κοιτώντας τον.

"Δεν μιλαω με την Σουζαν. Εκεινη προσπαθει να μου μιλησει. Θελει λεει να μου πει κατι για εσενα"λεει καθως με παρατηρεί οταν το λεει αυτο και εγω γυρναω απο την αλλη και πιανω το μέτωπο μου.

the new boyWhere stories live. Discover now