Κεφάλαιο 50

345 25 11
                                    








Ανοιγω τα ματια μου παλι απο το ηλιθιο χαπι που πηρα χθες και νιωθω τα χερια μου να τρέμουν. Οταν σηκώνομαι όρθια νιωθω μια ταση για εμετό.


Τρεχω στο μπανιο και καθομαι πανω απο την λεκάνη της τουαλέτας. Ξερναω και δεν βγαίνει σχεδον τιποτα αφου δεν τρωω και τοσο πολυ.


Παιρνω λιγο χαρτί και σκουπιζομαι. Ανεβαίνω στην ζυγαριά και ειμαι 48 κιλα. 2χω χασει 7 κιλα. Δεν με νοιαζει ιδιαίτερα τωρα αυτο. Απλος ξερω οτι πρεπει να μιλησω με τον Λυβιο λιγακι.


Βγαινω απο το μπανιο και παιρνω το κινητο μου απο το κομοδίνο. Καλω την επαφή του για να τον ρωτήσω ποτε θα ερθει φυσικα.


Μετα απο μερικα χρυπηματα το σηκώνει."Ελα Βαλερια"λεει αμεσως και εγω ξεφυσαω.


"Πηρα να δω πως εισαι και ποτε θα ερθεις"λεω αμεσως και ακουω που κάνει θόρυβο απο την αλλη πλευρα.


"Αυτην την στιγμή μαζευω τα πράγματα μου. Μαλλον αυριο θα φτασω εκει. Εσυ τι γινεται εκει;"ρωταει μεσα απο το τηλέφωνο και σκεφτομαι τα χθεσινά.


"Χθες,δεν ξερω τι σκέφτηκα αλλα πηγα να του μιλήσω Λυβ και του ειπα σχεδον την αληθεια και με σταματησε για να μου πει πως δεν με πιστευει"λεω.


"Και συγκεκριμένα μου ειπε πως δεν πιστευει και οτι το ηξερε οτι θα κατηγορήσω την Σουζαν οταν του ειπα οτι εκεινη με προκαλεσε να κανω αυτο και ηταν η ιδεα της"του εξηγώ.


"Φυσικα,παλιο καλο κολπο. Τα εχει ριξει ολα πανω σου και παιζει την αθωα. Και αφου του μιλησε πρωτη την πιστεύει"λεει και εγω το σκεφτομαι και καταλαβαίνω οτι εχει δικιο.


"Οπως και να εχει τωρα δεν με πιστευει...και δεν ξερω και τι πρεπει να κανω μετα απο ολα αυτα"λεω και παιρνω μια ανασα"επισης εκανα και μια βλακεια"λεω.


"Πηγα στην Ελενα και την εκανα να κλαψει λέγοντας της πως δεν ειναι φιλη μου και πως δεν μου συμπαραστέκεται οπως θα επρεπε"λεω και τον ακουω που φυσαει.


"Οχι ρε Βαλερια οχι"λεει εκεινος και εγω παιρνω μια βαθια ανασα και παω να του απαντησω αλλα ενα χτυπημα της πορτας διακόπτει την φωνη μου.


"Θελω να μιλησουμε"λεει κοιτωντας με και εγω καταπινω δυσκολα και κλεινω το τηλέφωνο χωρις να πω τιποτα στον Λυβιο.


"Σχετικα με αυτα που ειπες χθες."λεει"Βαλερια δεν ανέχομαι με τιποτα να μου συμπεριφέρεσαι ετσι."λεει η Ελενα μπροστα μου."οποτε ηρθα να σου πω κατι"λεει και εγω απλος την κοιταζω.


the new boyWhere stories live. Discover now