Κεφάλαιο 33

351 25 7
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και για εναν περίεργο λογο χαμογελαω. Σηκωνομαι αργα και περνω ενα αλλο τζιν με σκισηματα που μου εβαλε η Ελενα και μια μαύρη μπλουζα.

Οταν ειμαι ετοιμη βάφομαι ελαφριά και πηγαινω μεσα στην κουζινα. Ετοιμαζω καφε για τον Αλεξ αφου μονο αυτο ξερω να κανω.

Οταν ειναι ετοιμος γυρναω πισω στο δωματιο και πηγαινω απο την πλευρα που κοιμαται εκεινος και καθομαι διπλα του. Θυμαμαι τα χθεσινά για λιγο και την περίεργη συμπεριφορά του αλλα αμεσως τα διώχνω απο το μυαλο μου.

"Μωρο μουυ"του ψιθυρίζω στο αυτι και αμεσως τον βλεπω να χαμογελάει.Με το χερι μου χαϊδεύω το στηθος του και σκύβω και του αφηνω ενα φιλί.

"Τι μωρο μου;"ρωταει και γυρναει απο την αλλη και με κανει να χαμογελάσω που συμπεριφέρεται έτσι. Κανει σαν μωρο που νυστάζει.

"Δεν σηκώνεσαι να πιούμε τον καφε μας και να παμε μετα στα παιδια;"ρωταω γεματη χαρα και οταν το ακουει ανοίγει τα ματια του και με κοιταζει.

"Τι εννοεις να παμε στα παιδια; Σημερα δεν θα περασουμε την μερα μας μόνοι μας;"ρωταει και μου χαμογελαει πλατια.

"Δεν μιλησαμε χθες το βράδυ οποτε δεν πρόλαβα να σου το πω αφου ολη μερα έλειπες οτι κανονισαμε με τα παιδια ενα τραπεζι σημερα να φαμε ολοι μαζι"λεω και σκυβω και τον φιλαω στα χείλη.

"Μάλισταα"λεει και με κοιταζει"αντε παμε να πιουμε καφε λοιπον"λεει και εγω γνεφω και σηκώνεται και έρχεται μαζι μου. Ειναι μονο με το μποξερακι του.

Χθες με ρωτησε στα ισια αν θελω να προχωρήσουμε. Φυσικα και θελω αλλα φοβάμαι. Ισως αν του ελεγα σημερα θα βραδυ να προσπαθήσουμε; Θα δουμε πως θα ειμαστε το βράδυ.

"Θελεις να μου πεις τελικα για εχθές;"ρωταω αφου δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου. Εκεινος με κοιταζει.

"Μωρο μου. Σου ειπα ηδη για αυτο"λεει και εγω ξεφυσαω. Ξαφνικα θυμαμαι για αυτο που έλεγαν οι γονεις της Ελενας.

"Δεν πας να ντυθείς για να παμε τωρα στο γκαραζ; σηκωθηκαμε λιγακι αργα και τα παιδια μαλλον θα εχουν ηδη κανει ολες τις ετοιμασίες και εμεις τιποτα"λεω και πινω μια μεγαλη γουλιά απο τον καφε μου.

"Ξερεις κατι πήγαινε εσυ στα παιδια και θα ερθω και εγω σε λιγο"λεει και εγω τον κοιταζω σοβαρη. Δεν καταλαβαινω τι εχει απο χθες. Ξεφυσαω και γυρναω και βγαινω απο το σπιτι του αγανακτισμένη.

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα