Κεφάλαιο 6

470 32 6
                                    





Περιττό να πω οτι το Σάββατο ηταν ενας καλος λογος για να σταματήσει η Σουζαν να μου πηγαινει κοντρα. Τωρα τελευταία την ειδε πολυ καποια. Δεν μου αρεσε και φυσικα μαλώσε με τον Μαρκους. Δεν με νοιάζει ομως.

Φοραω το μαυρο τζιν μου με την κοντη μπλουζα μου που ειναι πρασινο και παιρνω και το πρασινο τζακετ μου. Τα αιρ μου και πηγαινω στο μπανιο. Ηλιθια δευτέρα γιατι ηρθες παλι; Ειναι τοσο βαρετο ολο αυτο.

Αφου κανω τα απαραίτητα πηγαινω να βαλω τις ενυδάτικες μου και βάφομαι με φυσικους τονους φυσικα. Οταν τελειώνω χτενιζομαι και βαζω κολωνια και μετα καποια απο τα βραχιόλια μου στο ενα μου χερι αφου στο αλλο εχω το ρολόι μου.

Χαμογελαω στον εαυτο μου και κατεβαίνω τα σκαλια. Οι γονεις μου με καλημεριζουν αλλα παρολα αυτα επιλέγω να τους αγνοήσω και να ασχοληθώ καλύτερα με την διάθεση μου. Ισως η Σουζαν εχει ορεξη να μου παει ξανα κοντρα. Θα πρεπει μα ειμαι ξυπνια καλα για να μπορω να απαντήσω.

Φτανουμε στο σχολειο και ο σοφερ μου ανοιγει την πορτα και μου δινει την τσαντα μου. Μπαινω στο σχολειο και βλεπω τον Αλεξ με την Πελινα. Καθονται μαζι και αναρωτιέμαι αν ειναι μαζι ή κατι τετοιο.

Πλησιαζω τα κοριτσια που καθονται στο παγκακι και οταν με βλεπουν η Ελενα χαμογελαει ενω η Σουζαν κοιταζει αλλου για να μην με κοιταζει.

"Καλημέρα"λεω και κοιταζω την Σουζαν με σοβαρό βλεμμα. Γυρναει και με κοιταζει. Χαμογελαει αλλα καπως λιγακι ειρωνικά. Ή μπορει ετσι να μου φάνηκε εμενα

"Καλημερα"λεει η Ελενα"μερα"λεει η Σουζαν και εγω γελαω. Με κοιταζουν και οι δυο τους και τοτε χτυπαει το κουδουνι. Πηγαίνουμε να μπουμε μεσα στην ταξη. Κοιταζομαι λιγο στο καθρεφτακι μου. Μετα μπαινω στην ταξη.

Μπαινω στην ταξη και βλεπω τον Τέιλορ να κάθεται στο θρανιο μας. Γυρνάω το βλεμμα μου και βλεπω και τον Αλεξ να κάθεται μόνος του. Πλησιαζω και καθομαι διπλα του. Γυριζει να με κοιταξει. Εγω του χαμογελαω καθως εκεινος με κοιτάζει.

Μπαινει ο καθηγητής μεσα οποτε αποφασίζω να βγαλω τα βιβλια μου. Οταν το κανω εκεινος με κοιταζει που τα τακτοποιω. Κοιταζει τα στειλω μου και οτι αλλο εχω στο θρανιο. Οταν καταλαβαίνει οτι τον κοιταζω γυφναει μπροστα του. Το βλεμμα μου παει πανω στου Τέιλορ οπου με κοιταζει ανέκφραστος.

Δεν φινω σημασία και στρεφω το βλεμμα μου στον καθηγητή οπου ειναι ετοιμος να αρχίσει το μάθημα. Δεν θα μου την γλυτώσει. Σημερα θα μου μιλησει οπως και να εχει.

the new boyWhere stories live. Discover now