Κεφάλαιο 37

334 27 13
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και ακουω την καρδια του να χτυπαει. Χαμογελαω που ξανα κοιμήθηκα μαζι του. Σπιτι μου δυσκολεύομουν να κοιμηθώ.

Σηκώνω αργα το κεφαλι μου να τον κοιταξω και ειναι τοσο ήρεμος. Θεε μου ειναι τοσο γλυκος και ειναι ολος δικος μου.

Ανοιγει τα ματια του και αμεσως πέφτουν πανω μου. Χαμογελαει και χαμογελαω ακομη περισσότερο.

"Καλημερα στην πιο ομορφη κοπελα μουυ"λεει και γελαω.

"Κοπελα σου;"ρωταω και γνεφει θετικα και σκυβει και ενωνει τα χείλη μας.

"Θα παμε σχολειο;"ρωταω ξανα και εκεινος γνεφει θετικα και σηκώνεται και εγω ξεφυσαω και σηκώνομαι και εγω.

Φοραω τα ιδια ρουχα με χθες αλλα ειναι το τελευταίο πραγμα που με νοιαζει αυτην την στιγμή. Παίρνω το κινητο μου και στελνω μυνήμα στον μπαμπα μου οτι ειμαι καλα.

"Εισαι ετοιμη;"ρωταει και γυρναω και τον κοιταζω και γνεφω θετικα. Εκεινος απλώνει το χερι του και το πιάνω. Πηγαινουμε μαζι εξω οπου ειναι η μηχανή του Σεαν και ανεβαίνουμε.

Μετα απο λιγη ωρα φτανουμε στο σχολειο εγω με την τσαντα μου αλλα με το χθεσινό πρόγραμμα και εκεινος με την δικη του. Φαινεται καλύτερα απο χθες.

Μπαινουμε μεσα και πηγαινω αμεσως μαζι του προς το παγκακι που κάθεται παντα. Καθομαστε και εχει το χερι του στους ωμους μου.

Σημερα τα πραγματα ειναι ηρεμα. Ολα φαινονται καλα. Κανενα κακο καμία ταραχή. Ειναι λιγακι περιεργο. Και μετα απο αρκετη ωρα βγαινει η διευθύντρια.

"Παιδια οσοι απο εσας θελετε να παρετε μερος στους αγώνες κολύμβησης μείνετε εξω για να πατε μαζι με τον γυμναστη στο κοντινό κολυμβητήριο."λεει και εγω ξεφυσαω.

"Εγω ειμαι λιγακι καλη σε αυτο. Λες να παω;"τον ρωταω γιατι δεν ειμαι σίγουρη αν θελω ή οχι.

"Μωρο μου φυσικα και να πας. Αποκλείεται να μην εισαι καλη σε αυτο. Σε οτι κανεις εισαι καλη. Θα κερδίσεις"λεει και με φιλαει στα χείλη.

Με αφηνει και μπαινει μεσα με τους υπόλοιπους αφου χτύπησε κουδουνι και εγω μενω εξω με μερικα παιδια. Και αναμεσα σε αυτα ειναι και ο Τέιλορ.

"Ελα παιδια συγκεντρωθειτε ολοι εδω"δωναζει ο γυμναστής μας και ολοι πηγαινουμε πιο κοντα" λοιπονν θα παμε και θα κανουμε αρκετές προβες"λεει.

the new boyWhere stories live. Discover now