Κεφάλαιο 54

341 26 12
                                    







Ανοιγω τα ματια και κοιταζω τριγύρω στο δωμάτιο. Δεν την αντεχω αλλο αυτην την κατάσταση. Ο Αλεξ νοιάζεται για εμενα.


Αν δεν νοιαζόταν χθες δεν θα ηταν μαζι μου. Δεν θα μου μιλουσε όπως μου μίλησε σωστα; Καποια δάκρια κυλάνε ξανα απο τα ματια μου.


Εχω αναγκη απο τις αναμνήσεις μας. Πρεπει να παω στο παρκο εκει που με φιλησε κανονικα για πρωτη φορα..


Σηκωνομαι αργα. Αλλαζω ρουχα με καποια οτι να'ναι και κατεβαίνω κατω. Οι δικοί μου καθονται εκει μαζι με τον Λυβιο οπως καθε πρωι.


"Καλημερα"λεω και παίρνω την καφετιέρα. Το χερι μου τρεμει ακομη αλλα καταφέρνω να βαλω μια γουλια καφε στην κουπα και να την πιω μονορούφι.


"Αγαπη μου πως εισαι;"ρωταει η μαμα μου. Αν μάθαινε για χθες δεν θα με ρωτουσε μονο αυτο ετσι ηρεμα. Οποτε υποθέτω πως ρωταει γενικα.


"Καλα μαμα. Οσο καλα μπορει να ειναι κανεις"λεω και γυρναω και περπαταω προς τα εξω. Πηγαίνω με τα ποδια σε αυτο το παρκο που ειναι περίπου 10 λεπτα απο το σπιτι μου.


Φτανω και περπαταω στο δρομακι που περπατουσα τοτε. Στο σημειο που ειχαμε φιληθει υπάρχει ενα παγκακι και εγω καθομαι σε αυτο.


Κοιταζω το κενο και η σκηνη παίζεται ξανα και ξανα στο μυαλο μου σαν να ειναι μια επαναλαμβανόμενη σκηνη ταινιας. Χαμογελαω ασυναίσθητα.


"Γεια"ακουω και γυρναω να κοιταξω αμεσως και βλεπω τον Αλεξ. Καθεται διπλα μου στο παγκακι και κοιταζει και εκεινος το κενο.Εγω γελαω απο αμηχανία και γυρναει να με κοιταξει.


"Ημουν θυμωμένη με τους δικους μου ξερεις...και εγω και ολη η παρεα μου. "λεω και τον κοιταζω που με κοιταζει.


"Μιλαω για οταν ήρθαμε στο σχολειο σας...ουτε καν ολόκληρος μηνας ειχε περασει και εμεις πιστευαμε οτι περασε ετσι απλα χωρις να κανουμε τιποτα το ενδιαφέρον.."μιλαω τωρα χωρις να τον κοιταζω.


Αρχιζω να του λεω την πλευρα μου και μεχρι στιγμης δεν εχει προσπαθησει να με διακόψει.


"Ξερεις ψαχναμε κατι ενδιαφέρον. Εγω και η παρεα μου παντα βαζαμε προκλησεις ο ενας στον αλλον"συνεχιζω"και το τίμημα ηταν πως οποιος αρνηθεί ή δεν προσπαθησει να το καταφερει έφευγε απο την παρεα"εξηγω την παλια βλακεια..


the new boyWhere stories live. Discover now