Κεφάλαιο 52

340 28 11
                                    








Ανοιγω τα ματια μου ξανα με δυσκολια. Αυτα τα χαπια πιανουν αλλα το ξυπνημα ειναι πολυ δύσκολο. Ισως δεν θα ερπεπε να τα περνω καθε μερα.



Πιστευω μετα απο τα γεγονότα που έγιναν τις προηγουμενες μερες μας ο Αλεξ θα ειναι καλυτερα. Ισως να θελει να μιλησουμε λιγο περισσότερο.



Ανοιγω την ντουλαπα μου και παιρνω ενα ασπρο τζιν και μια μαυρη μπλουζα με τα μαυρα αιρ μου.



Αφου τα φορεσω πηγαινω στο μπανιο πλενομαι και επειτα κατεβαίνω τα σκαλια και βλεπω τους δικους μου να με κοιτάζουν. Οπως και ο Λυβιο.



"Καλημερα σας"λεω και με κοιταζουν ακομη χωρις να πει κανενας τους τιποτα. Γυρναω και τους κοιταζω. "Τι τρέχει;"ρωταω και παιρνει ο μπαμπας μου τον λογο.



"Τα βρηκατε;"ρωταει σημερα αυτος και εγω χαμογελαω με την συμπεριφορα τους.



"Οχι μπαμπα μου...αλλα δεν θα αργυσουμε...σωστα Λυβιε;"ρωταω και γυρναω να τον κοιταξω με το ιδιο χαμόγελο και εκεινος γνεφει χαμογελώντας.



"Εσεις για πειτε τα νεα σας,μαμα θα πας κανενα ταξίδι; εσυ μπαμπα; πως παει η δουλεια;"ρωταω συνεχιζουν να με κοιταζουν περίεργα.



Παιρνω τον χυμο και σηκώνω το χερι μου να πιω αλλα αφου τρεμει τοσο πολυ μου πέφτει στο τραπεζι και τα κανω ολα χαλια και σηκωνομαι αμεσως να μην λερωθω.



"Συγνωμη,θεε μου τα εκανα χαλια χιλια συγνωμη. Μπορω να μαζέψω"λεω αμεσως και κανω να μαζεψω.



"Βαλερια"λεει η μαμα μου και την κοιταζω"πηγαινε στο σχολειο θα τα μαζεψουν"λεει και εγω γνεφω θετικα και περπαταω προς τα εξω. Πριν μπω στο αυτοκινητο ακουω την φωνη του Λυβιο.



"Βαλερια"λεει και γυρναω να τον κοιταξω και να του χαμογελασω αμέσως.



"Πες μου τι τρεχει;"ρωταω χαλαρει και εκεινος με κοιταζει απο κατω μεχρι πανω και φυσικα καταλήγει στα ματια μου με βλεμμα σοβαρό.



"Ετρεμε το χερι σου και σου έπεσε ο χυμος. Το ειδα καθαρα. Τι στο καλο σου συμβαίνει;"ρωταει και εγω ξεφυσαω αμεσως.



"Λυβιο πρεπει να παω στο σχολειο και με καθυστερεις. Σου ξανα ειπα δεν εχω τιποτα. Τα λεμε"λεω και μπαινω στο αυτοκινητο και εκεινος μενει να με κοιταζει.



the new boyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin