Κεφάλαιο 10

456 30 1
                                    




Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω το ρολόι. Μπορω να μεινω λιγη ωρα στο κρεβατι. Η αληθεια ειναι πως σημερα που ειναι Παρασκευή νιωθω καπως περίεργα αφου κανονισα με τον Αλεξ για το Σάββατο.

Ειπε πως θα μου γνωρίσει τους φιλους του και πως θα ακουσω καποια απο τς τραγουδια τους. Εγω δεν θα ακουγα ποτε καποιο τετοιο τραγουδι απο μονη μου. Γελαω με τις σκέψεις που κανω πρωι-πρωι και σηκωνομαι να ετοιμαστω για να μην αργήσω καθολου.

Σηκώνομαι και αποφασίζω να βαλω ενα τζιν ασπρο. Εχει σε διαφορα σημεία σκισιματα. Μια ροζ μπλουζα και τα αιρ μου. Φοραω το ροζ μπομμπερ μου και πηγαινω στο μπανιο να κανω τα απαραίτητα ξανα.

Οταν πια τελειώνω βαφομαι οπως καθε μερα βαζω λιγο αχρωμο γυαλιστερό λιπ γκλος. Χτενίζομαι βαζω κολόνια και κατεβαίνω τα σκαλια.

Οι δικοι μου ειναι εκει και εγω οπως καθε πρωι τους αγνοω χωρις να τους πω καν καλημερα. Βγαινω εξω και ο σοφερ με περιμένει οπως του ειπα.

Μπαινω στο αμάξι και εκεινος ανάβει την μηχανή και προχωραμε. Οταν μετα απο λιγο φτανουμε στο σχολειο περνω την τσαντα μου και κατεβαίνω.

Το σκέφτομαι πριν μπω στο προαυλιο και αποφασιζω να κατσω λιγο με τα κοριτσια και επειτα να παω να χαιρετήσω και εκεινον ετσι και αλλιως μαλλον μαζι του θα κατσω και σημερα.

Μπαινω στο προαύλιο και βλεπω πως το βλεμμα του ειναι πανω μου. Μαλλον με περίμενε να έρθω τέτοια ωρα αφου τωρα τελευταια ολο τετοια ωρα ερχόμουν.

Προχωράω χωρις να τον κοιταζω και πηγαινω προς τα κοριτσια. Τις κοιταζω και οι δυο τους μου χαμογελάνε. Χαμογελαω και εγω.

Οσο περισσότερο τις πλησιαζω νιωθω τύψεις. Ισως να νομιζει οτι τον χρησιμοποιούσα γιατι δεν μιλουσα με τα κοριτσια. Και μπορει να θυμώσει.

"Καλημερα"λεω στα κοριτσια και χαμογελανε"καλημεραα"απαντανε και οι δυο ευδιαθετες.

"Τι εχεις εσυ;"ρωταει η Ελενα και εγω την κοιταζω αμεσως. Χαμογελαω ξανα οσο πιο πειστικά γινεται πριν απαντήσω.

"Τι να εχω καλε; δεν βλεπεις ποσο χαρούμενη ειμαι; απλος ξύπνησα με νευρα για αυτο το ηλιθιο σχολειο"βρισκω μια δικαιολογια και γελάνε.

"Κοιτα συμφωνουμε και το ξερεις αλλα τωρα αρχιζει να αποκτα ενα ενδιαφερον. Τι εκανες με τον Αλεξ;"ρωταει η Σουζαν και με κοιταζει.

the new boyWhere stories live. Discover now