Κεφάλαιο 42

348 24 30
                                    






"Ρε Παναγιωτη αρκετα με τις δουλειές σου. Δεν μου δινεις πια καθόλου σημασια. Ειπα να το αγνοήσω αλλα δεν μπορω"ακουω την μαμα μου να φωνάζει και ανοιγω τα ματια μου αμεσως.

"Δεν εχω τοσο χρονο. Κανε λιγη υπομονη και θα ειναθ ολα οπως πριν. Εχω ενα προβλημα με την δικη της Αλεξάνδρας Δημα. Πρεπει να τελειωσω με αυτο πρωτα"της φωναζεξ και εκεινος.

Δεν το πιστευω στα αληθια οτι μαλωνουν. Αυτοι ποτε δεν μάλωναν. Δεν καταλαβαινω τι παει λαθος μαζι τους. Τις προηγούμενες ηταν ξαπλωμένοι τωρα καυγαδιζουν. Τι στο καλο;

Ανοιγω την πορτα και με κοιταζουν και οι δυο τους καθως κανουν πως δεν συμβαίνει τιποτα μπροστα μου.

"Καλη μου; Ξυπνησες;"ρωταει η μαμα μου με ενα χαμογελο και ο μπαμπας μου εχει το ιδιο ψευτικο χαμογελο με εκείνη.

"Ειναι δυνατόν να μην ξυπνησω με τόση φασαρία; Γιατι μαλωνετε; Γιατι μπροστα μογ κάνετε σαν να μην τρεχει τιποτα; σε λιγους μηνες θα φυγω για σπουδες,αν ειναι να χωρισετε πειτε μου να μην ξανα γυρισω απο εκει"λεω πανω στα νευρα μου και κλεινω την πορτα του δωματίου μου.

Πηγαινω στην ντουλαπα και φοραω ενα ασπρο τζιν και μια μπλε μπλουζα. Εχει ενα χ στην πλατη με κορδόνια. Φοράω την ζακετα του Αλεξ και κοιταζω τον εαυτο μου στον καθρέφτη.

Σημερα θα μιλησω στον Αλεξ. Θα του πω ολη την αληθεια για αυτην την χαζη προκληση. Θα του πω οτι ημουν λαθος και οτι αν τον γνωριζα εξ αρχής δεν θα το εκανα ποτε αυτο.

Πηγαινω στο μπανιο κανω τα απαραίτητα οσο πιο γρήγορα μπορω και επειτα βγαινω και βαφομαι ελαφρια. Ειμαξ ετοιμη και κατεβαίνω κατω οπου καθονται οι δικοι μου στο τραπέζι.

"Καλη μου να σου πουμε λιγακι;"ρωταει ο μπαμπας μου και εγω τους κοιταζω και τους δυο.

"Να μου πειτε τι ρε μπαμπα; πρωι-πρωι μαλωνετε εξω απο το δωματιο μου και κανετε σαν να μην τρεχει τιποτα. Δεν εζω χρονο να συζητήσω ψέμματα"λεω και τους αφηνω πισω μου.

Βγαινω εξω οπου με περιμένει ηδη ο σοφερ μου. Μπαινω στο αυτοκινητο ετοιμη να κανω αυτο που επρεπε να ειχα κανει καιρο πριν. Να μιλησω στον Αλεξ.

Μετα απο αρκετη ωρα φτανω εξω απο το σχολείο. Κατεβαίνω και βλεπω πως εχουν κανει ηδη δήλωση πως εχουμε περίπατο. Χαμογελαω και μονο στην ιδεα οτι μπορουμε να φυγουμε απο το σχολειο με τον Αλεξ και να του το πω καπου αλλου.

the new boyWhere stories live. Discover now