43 - Asshole

553 48 2
                                    


Prabudau nuo be perstojo skambančio žadintuvo. Nuo to nuostabaus pasimatymo prabėgo 4 dienos. Vaikinai išvyko į turą. Išlydėjau juos. Su Chanyeol susiskambindavom arba susirašydavom. Atrodo vaikinas tikrai nenorėjo , kad mūsų bendravimas nutrūktu jam būnat ture. Kaip įprastai nupėdinau į vonia. Nusimaudžiusi apsirengiau paprastus drabužius. Neužsidėjusi jokio makiažo išsidžiovinau plaukus.

Pagriebusi reikalingus daiktus nupėdinau į liftą. Turėjau dalyvauti MV filmavime. Albumas bus išleistas po dviejų savaičių , o filmavimas turėjo pasibaigti šiandien , tad neturėjau laiko kada galvoti apie tai kas dedasi pasaulyje. Monrey buvo netgi labiau užsiėmęs nei aš. Vadybininkas be perstojo kalbėjo telefonu ir rūpinosi savo mažylę kadangi jai buvo atostogos.

Atvykusi į filmavimo vietą pasisveikinau su darbuotojais. Įžengusi į persirengimo kambariuko nusimečiau daiktus ant sofos. Apsirengusi naujus drabužius atsisėdau ant kėdės ir laukiau kol bus padarytas makiažas. Per šias kelias dienas tai tapo įprasta. Atvykti į filmavimo aikštele anksti ryte ir išvykti iš jos vėlai vakare. Kiek atsidususi pakilau nuo kėdės ir patraukiau ten kur jau manęs laukė paruoštos kameros. Dar kart pasisveikinusi su visais pradėjau klausytis režisieriaus nurodymų kuriuos jis rėkte išrėkė visiems , kad girdėtu. Pavarčiusi akis atsistojau prieš kamerą pradėjau šokti , kaip ir buvo nurodyta.

Prireikė 9 valandų kol filmavimas buvo pagaliau baigtas. Šyptelėjusi savo padejėjai nupėdinau atgal į persirengimo kambariuką. Sudribusi ant sofos stengiausi atgauti kvapą po ilgų valandų ant kojų. Nesupratau kodėl video filmavimui buvo pasirinktas būtent tas direktorius , bet ir nenorėjau žinoti , nes mintyse jau ji nudėjau daugiau nei 100 kartų. Tas idiotas tikrai nemoka elgtis , kaip žmogus. Užmerkusi akis sėdėjau ant sofos. Girdėjau , kaip atsidarė patalpos durys. Per daug apie tai negalvojau. Tikriausiai Monrey atvyko pranešti apie rytojaus darbotvarkė. Nustebau pajutusi šaltus pirštus ant savo smilkinių. Tai tikrai nebuvo Monrey ir joks man žinomas vaikinas. Susiraukusi tariau:

-Jai nori likti gyvas trauk savo rankas nuo manęs ir nešdinkis iš šito kambario kol neatmerkiau akių.

-Nagi filmavimo aikštelėje buvai mandagesnė.

Atpažinau tą balsą. Suburbėjusi atsitraukiau nuo sofos ir pakilau. Apsisukusi pažvelgiau į viena iš šokėju. Vaikinas stovėjo su prasektais marškinėliais. Jo veidą puošė išditi šypseną. Kvailys. Jau ruošiausi jį nudėti kai suskambo telefonas gulintis ant staliuko. Ekrane švietė Yodos numeris. Švelniai šyptelėjusi perbraukiau per išmaniojo ekraną ir pridėjau jį prie ausies.

-Taip anksti baigėsi koncertas?,-pasiteiravau.

-Taip. Važiuojame atgal į viešbutį. Kaip tavo filmavimas?,-kimiai kalbėjo vaikinas.

-Baigėsi. Dabar prasidės fotosesijos. Kaip jautiesi?

Atsisėdau ant kėdės prieš veidrodį pasiėmusi makiažo valiklį varčiau jį rankose nekreipdama dėmesio į pusnuogį šokėja stovintį kambaryje.

-Pavargęs. Noriu valgyti Suho šiandien nori , kad visi pavakarieniautume kartu.

-Bent jau nelindėsi vienas kambaryje ir nežiūrėsi pornografijos,-nusijuokiau.

-O ką tu veiksi?

-Pirmiausia nudėsiu pusnuogį šokėja kuris atėjo į mano persirengimo kambary , o tada vyksiu namo prisėsiu prie kelių dainų ir...

-Lisia ką tu katik pasakei? Pas tave kamaryje yra pusnuogis vaikinas?,-giganto balsas buvo pakilęs keliom natom.

-Amm taip. Palauk paklausiu kodėl jis čia,-atitraukiau telefoną nuo ausies ir atsisukau į vaikiną kuris degino mane savo piktu žvilgsniu,- Kodėl tu mano persirengimo kambaryje?

-Nes tu būsi mano mažute,-gašliai taręs pradėjo judėt link manęs.

-Ar tu susitrenkei savo galvą per filmavimą? Aš nebūsiu tavo net ir tavo svajonėse , tad matai ana ten duris buk toks malonus ir išeik pro jas.

-Manęs taip lengvai neatsikratysi. Viskas pasikeis , kai užtaisysiu tau vaiką.

-Atsiprašau?,-dabar mano balsas skambėjo pikčiau nei įprastai.

-Teisingai išgirdai mane mažule.

-Chanyeol luktelk truputi turiu pasirūpinti , kad tas vaikinas rastu duris pro kurias atėjo.

Nelaukusi atsakymo padėjau telefoną ant staliuko. Pakilusi nuo kėdės stumtelėjau šokėja toliau nuo savęs. Jo tvirta ranka griebė mane už liemens ir prispaudė savo lūpas prie manųjų. Ilgai nedelsusi spyriau vaikinui į tarpkoji. Jam paleidus mane trenkiau tiesiai į jo dailia nosyte iš kurios po akimirkos pasileido kraujas. Parklupdžiusi vaikiną nesidrovėdama spyriau į jo veidelį. Vaikinas krito ant nugaros spjaudydamasis krauju. Pilna įtūžio priklupau prie jo.

-Dar kart išdrįsk pasirodyt mano akyse ir tavo lavoną galės žvejoti temzės upėje.

Pasiėmusi kuprinę ir švarkelį pagriebiau telefoną ir apleidau patalpą. Tik po kelių minučių prisiminiau ,, jog kalbėjau su Chanyeol. Kelis kartus giliai įkvėpusi ir iškvėpusi pridėjau telefoną prie ausies.

-Jau pasiekėt viešbutį?,-stengiausi kalbėti ramiai.

-Ar tu mane išdavinėji?

Sustojau vietoj išgirdusi vaikino klausima. Jis ne tik šokiravo , bet ir supykdė.

-Kokio velnio Chanyeol?

-Girdėjau ką tas vaikinas tau sakė , jis norėjo permiegoti su tavimi. Ar miegojai su kuo nors kitu Alisia?

-Tu juokauji taip? Po velnių gigante nebandyk mano kantrybės. Vienintelis vaikinas su kuriuo miegu esi tu ir tai jog kažkoks idiotas užsimanė per prievarta mane paimti dar nereiškia , kad aš leisiuos. Kaip tau apskritai kilo tokia mintis? Tu bent pasitiki manimi? Nors neatsakyk nenoriu to žinotu vis dėl to mes netgi ne pora suknistas Yoda.

Piktai baigusi pokalbį išjungiau telefone garsą. Įmetusi jį į kuprinę numečiau ją ant automobilio galinės sėdynės. Prisisegusi saugos diržą išlėkiau iš aikštelės gan gerai viršydama greitį. Važiavau tamsiomis Seoul gatvėmis nesižvalgydama aplink save. Buvau pilna pykčio ir norėjau visus nudėti , tad nenustebau kai sustojau ant kalvos nuo kurios matėsi visas naktinis Seoul miestas. Atsidususi išlipau iš mašinos ir nupėdinau prie suoliuko kuris šaukte šaukė mane. Susmukusi ant jo žvelgiau į tamsą. Atsirėmusi leidau vėsiam vėjeliui taršyti mano plaukus.

Nežinau kiek laiko prasedėjau taip tylėdama pati viena tamsoje , bet pakilau tik tada , kai pasijutau šiek tiek geriau. Nebesinorėjo visų nudėti ir nebebuvo to staigiai atsiradusio pykčio. Nupėdinusi į mašiną paėmiau kuprinę ir ištraukiau telefoną buvo tik vienas pranešimas nuo Monrey apie rytojaus dienos planus. Kiek nusiminusi padėjau mobilųjį ant keleivio sėdynės. Tas vaikinas man net neparašė. Aš pareiškiau , kad mes nesame pora ir tai nebuvo melas nei vienas iš mūsų apie tai nekalbėjome , bet oficialiai mes dar nebuvome pora.

Stengdamasi per daug apie nieką negalvoti grįžau namo. Palindusi po dušu kritau į lovą. Nusistačiusi žadintuvą užmerkiau akis ir pasidaviau nuovargiui. Kai turėsiu jėgų pagalvosiu ką daryti su Yoda dabar mažiausiai apie tai noriu galvoti.

Prabudau nuo keisto jausmo. Pramerkusi akis atsisėdau lovoje žiūrėdama į sieną. Pasitrynusi akis dar kelias akimirkas pasedėjau lovoje tada nieko nebelaukusi šokau iš jos ir pasileidau vonios link. Suklupusi prie klozeto pasilenkiau virš jo ir leidau visam vakarykštės dienos turiniui išeiti iš skrandžio.

Išsivėmusi pakilau nuo šaltų vonios plyteliu. Nusiplovusi veidą išsiskalavau burną. Pažvelgiau į savo atvaizdą veidrodyje. Atrodžiau kiek pavargusi , bet daugiau nieko. Tikriausiai , kaip įprastai skrandžio problemos kadangi vakar daug nervinausi prieš miegą. Atsidususi išsivaliau danktis. Pasidariau menką makiažą. Grįžusi į miegamąjį pažiūrėjau į telefoną. Kaip tik buvo laikas keltis. Per daug negalvodama apsivilkau juodus džinsus ir laisvus rausvus marškinius ant jų užsimetusi pukinę liemenę nupėdinau į virtuvę. Kur pavalgiusi pusryčius parašiau Monrey , jog jau važiuoju į fotosesijos aikštelę.

Besiruošiant eiti pro duris pykinimas vėl sugrįžo. Nubėgusi į vonia dar kart išsivėmiau. Išsiploviau dantis ir atsidusau supratusi , jog reikės apsilankytis pas daktare dėl skrandžio. Suraukusi nosį nupėdinau į liftą kuriuo atsidūriau aikštelėje ir galiausiai kelyje link fotosesijos. 

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now