37 - It's better then you

983 91 8
                                    

First of all: neatsiprašinėsiu dėl to , kad ilgai nekėliau istorijos , nes yeah visos tikriausiai suprantat , jog man 21 metai ir aš turiu darbą su afigienu grafiku , tad per pirmą laisvą dieną aš guliu , kaip negyva , o per antrą (jai pasiseka tokia turėti) tvarkausi namie arba aplankau šeimą. Tad būkit kantrios , nes aš jūsų niekad nepamiršiu ypatingai , kai kiekviena kart jums pakomentavus aš gaunu tris pranešimus , tad visad jus prisimenu. :P

P.S daug klaidu ir man dzin nepatinka neskaitykit arba pačios pabandykit parašyti po 14 valandų pamainos , be klaidų.

***********************************************************************************************

„Hello Counselor" laida tikriausiai buvo vienintelėjo korėjos laida kuri man atrodė įdomi ypatingai , kai pati esu nekartą galvojusi ten siųsti savo susirūpinimus dėl sesers darboholizmo. Šyptelėjusi palindau po dušu vis dar drėgnus plaukus supyniau į netvarkingą kasą. Iš spintos ištraukiau pirmą pasitaikiusi džemperį užsivilkusi jį ant juodos maikutės pažvelgiau į veidrodį. Juodas džemperis buvo perdidelis mažiausiai trim dydžiais ir atrodė taip lyg priklausytu ne man. Gužtelėjusi pečiais iš stalčiaus pagriebiau languotas pėdkelnes ir džinsinius šortukus. Apsirengusi dar kart nužvelgiau save veidrodyje.

Netvarkingai supinti ilgi rožiniai plaukai , kelios banguotos sruogelės laisvai plaikstėsi apie veidą. švelnus nešviesus makiažas , plizgančios rausvos lūpos derėjo prie spindinčiu akių. Beveik kelius siekentis juodas džemperis uždengė džinsinius šortus , bet pabrėžė lieknas kojas ir mažą ūgį. Apsiaviau ilgaaulius pagriebusi šaliką apsiviniavau jį apie kaklą ir išpėdinau iš kambario.

 Apsiaviau ilgaaulius pagriebusi šaliką apsiviniavau jį apie kaklą ir išpėdinau iš kambario

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Butas skendėjo tyloje. Nekreipdama į tai dėmesio nužingsniavau link virtuvės , bet sustojau ties svetainę. Pakreipusi galvą stebėjau , kaip Baekhyun bučiavosi su mano jaunėle. Kilstelėjusi antakį papurčiau galvą ir tęsiau kelionę iki virtuvės. Pagriebusi iš šaldytuvo buteliuką gazuoto vandens įsidėjau ausines ir jau buvau pasiruošusi apleisti namus.

-Mažuliai tik nesimylėkit ant mano sofos!

Riktelėjusi uždariau buto duris. Pasileidusi ant viso garso The Rose „Sorry" nupėdinau į liftą. Nuspaudusi R1 mygtuką užmerkiau akis ir leidau muzikai užvaldyti mane. Jutau , kaip tyliai dainuoju , o atsistumdama nuo lifto sienos šokio judesiais daėjau iki savo džipo. Per visą mašiną skambėjo mano dainuojami žodžiai pasibaigus dainai pasileisdavau ją per naują.

Palikusi mašiną aikštelėje vėl įsidėjau ausines ir patraukiau pastoto link kur turėjo vykti laida. Įžengusi į vidų pažvelgiau į apsaugos darbuotoją kuris jau skubėjo manęs link. Išsiėmiau ausines susitaikiusi , kad nebegalėsiu klausytis muzikos.

-Atėjau į Hello Counselor filmavimą Alisia Hope Kwon arba Mystery,-tariau galingai uolai sustojusiai prieš mane.

-Tiesiai kolidoriumi ir po dešine bus duris su laidos pavadinimu.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now